Vi hjälper er att driva den digitala transformationen ur ett 360°-perspektiv.

Nyckeln till att lyckas i sin digitala transformation är att närma sig utmaningarna från flera olika håll. En helhetssyn möjliggör för organisationen att belysa alla aspekter av digitalisering, från kundupplevelse, leverans av verksamhetens resultat, till ledning och styrning av affärsarkitekturen, samtidigt som man säkerställer att detta stöds och drivs av innovation och i en tydlig företagskultur. Våra managementkonsulter är alla seniora med en bred erfarenhet av att leda digital transformation inom en rad branscher. En kunskap vi gärna delar med oss av! 

Träffa våra konsulter

Nå era mål genom att stärka era förmågor, IT och digitala kapacitet!

Våra kunder gillar oss!

byBrick Management grundades med visionen att vara drivande inom Service Management. Sedan dess har vår verksamhet breddats och vi erbjuder idag stöd genom hela den digitala transformationen. Visionen att vara drivande finns dock kvar. Vi vill ligga i framkant! 

Under åren har vi haft förmånen att jobba med organisationer inom en rad branscher. Alla med behovet av att på ett eller annat sätt komma vidare i sina processer. I takt med att vi hjälpt dem att utvecklas har vi också utvecklats själva. Det gör att våra kunder stannat kvar och vi jobbar idag med en ömsesidig ambition om långsiktighet i våra affärsrelationer. 

Vi är inte bäst på allt men vi vill och vågar prioritera våra kunders framgång samtidigt som vi vill ha roligt tillsammans!

"Många gånger har jag haft en problembild inom ett område som jag diskuterat med byBrick som återkommit med ett förslag till lösning som jag kunnat jobba vidare med. Jag tycker att byBrick har väldigt kompetenta medarbetare som dels har djupa kunskaper inom sina specialområden men även har en bredd rakt över. Desssutom får man alltid ett trevligt bemötande, vilket är värt att man kan tillägga."

Claes karlsson, CIO Borås stad

Inspireras av vår blogg och podd Transforming.Business

Läs mer

Typ av uppdrag

Läs mer

Integrera alla era affärs- och IT-portföljer

Läs mer

Våra tjänster

Läs mer

Kundcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ta del av de senaste blogginläggen, poddavsnitten och nyheterna från oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyheter

> Nyheter

byBrick Management har tillsammans med SwCG knutit attraktivt avtal med SKL >

SwCG, Swedish Consulting Group, har efter en tuff upphandling vunnit stora delar av det attraktiva ramavtalet med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) 2016 som innefattar IT-konsulter med fokus på digitalisering och informationssäkerhet och byBrick Management är en av de leverantörerna som ingår i avtalet.

Möt våra konsulter

byBrick Management består av ett team erfarna konsulter och rådgivare inom tjänste- och portföljhantering samt specialister inom visualisering, affärsanalys, säkerhet och strategiarbete.

Möt våra konsulter