Vi hjälper dig att driva den digitala transformationen av din verksamhet med ett 360°-perspektiv.

Nyckeln till att lyckas i sin digitala transformation är att närma sig utmaningarna från flera olika håll. En helhetssyn möjliggör för organisationen att belysa alla aspekter av digitalisering, från kundupplevelse, leverans av verksamhetens resultat, till ledning och styrning av affärsarkitekturen, samtidigt som man säkerställer att detta stöds och drivs av innovation och i en tydlig företagskultur.

Vårt 360°-koncept

Vi maximerar ditt resultat
genom framgångsrik förvaltning av IT.

Våra erfarna konsulter och rådgivare brinner för att hjälpa våra kunder att maximera sin verksamhetsnytta. Vi kombinerar konsulttjänster och smarta digitala lösningar för att förbereda, utveckla och driva affärsmässiga IT-beslut mot en hållbar utveckling.

Våra lösningar ökar operativ, taktisk och strategisk leverans, förvaltning och styrning av affärsdrivna IT-tjänster.

Vi tillämpar beprövade metoder och använder anpassningsbara visualiseringslösningar för att förbättra förståelsen av relationerna mellan affärstillgångar vid hantering av verksamhetsorienterade IT-portföljer.

GDPR - Ta greppet om era personuppgifter!

Läs mer

Därför ska ni ha ett 360°-perspektiv!

Läs mer

Integrera alla era affärs- och IT-portföljer

Läs mer

Låt dig inspireras av Transforming.Business

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Kundcase

Nyheter

> Nyheter

byBrick management Nyhetsbrev nr 1 >

Vi har blivit med nyhetsbrev. Via denna kanal kommer vi dela med oss av vad som händer hos oss, vilka spaningar vi gjort och nyheter vi vill dela med oss av.

Halmstad Kommun effektiviserar och digitaliserar med hjälp av byBrick Management! >

Digitalisering och automatisering av processer är ett område som många organisationer idag tittar på för att undersöka möjligheterna att effektivera och förbättra sina processer och tjänster. byBrick har fått flera olika uppdrag att hjälpa Halmstad Kommun att se över hur man kan effektivera sitt arbete inom Barn och Ungdomsförvaltningen samt inom Socialförvaltningen.

Möt våra konsulter

byBrick Management består av ett team erfarna konsulter och rådgivare inom tjänste- och portföljhantering samt specialister inom visualisering, affärsanalys, säkerhet och strategiarbete.

Möt våra konsulter