Vi är nyckeln till företags framtida framgång och konkurrenskraft. 

En viktig nyckeln för att lyckas i framtiden är att redan tidigt bilda sig en bild över vilka förändringar den medför, Inte bara i den egna organisationen utan ur ett större perspektiv som berör omvärlden, kunder, leverantörer, nuvarande och framtida konkurrenter. Vi älskar förändring och kombinerar klassisk förändringsledning med nya angreppssätt anpassade för att utveckla ditt företag, er affärsmodell och förmågan hos era medarbetare,

Börja här!

"Working with the future"

byBrick Management grundades 2011 med en ambition av att vara drivande inom Service Management. Sedan dess har verkligheten förändrats och vi med den.  Vi erbjuder idag stöd inom en rad olika områden med visionen att vara nyckeln till våra kunders framgång och konkurrenskraft. Ambitionen att vara drivande finns dock kvar. Vi vill ligga i framkant! 

Inspireras av vår blogg och podd Transforming.Business

Läs mer

Typ av uppdrag

Läs mer

Integrera alla era affärs- och IT-portföljer

Läs mer

Våra tjänster

Läs mer

Kundcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ta del av de senaste blogginläggen, poddavsnitten och nyheterna från oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyheter

> Nyheter

Ytterligare förankrat partnerskap med DigJourney >

Som ett första steg i ett fördjupat partnerskap och samarbete med DigJourney genomförde vi en digital föreläsning på temat "Från business as usual till business as future".

Nu är vi certifierade ITIL4 Foundation Trainer >

ITIL4 innebär en hel del förändringar från tidigare versioner och nu har vi certifierat oss för att utbilda nya ITIL-användare samt bygga broar mellan ITIL4 och äldre versioner.

byBrick Management har tillsammans med SwCG knutit attraktivt avtal med SKL >

SwCG, Swedish Consulting Group, har efter en tuff upphandling vunnit stora delar av det attraktiva ramavtalet med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) 2016 som innefattar IT-konsulter med fokus på digitalisering och informationssäkerhet och byBrick Management är en av de leverantörerna som ingår i avtalet.

Möt våra konsulter

byBrick Management består av ett team erfarna konsulter och rådgivare inom tjänste- och portföljhantering samt specialister inom visualisering, affärsanalys, säkerhet och strategiarbete.

Möt våra konsulter