Göteborg
|
Managementkonsult
Edvin Andersson

Edvin är erfaren inom processförbättringar och projektledning, främst inom sjukvården men även bilindustrin. Det bästa med att vara konsult är möjligheterna för utveckling och lärande genom att träffa människor och arbeta i olika uppdrag. Edvin är en problemlösare och gillar att tillsammans med kunden arbeta för ständiga förbättringar.

Edvin, vad har format dig till den du är idag i din yrkesroll?

Redan när jag pluggade till civilekonom på universitetet visste jag att jag ville jobba som managementkonsult. Jag tycker det är otroligt kul och givande att hitta lösningar till problem och att förbättra processer och arbetssätt. Jag har haft turen att få arbeta med väldigt duktiga kollegor, både från konsultbolag och ute hos kund, vilket hjälpt mig att utvecklas både yrkesmässigt och privat. Det bästa med att vara konsult är absolut att få träffa så mycket folk att arbeta med och lära av. En stor del av mina uppdrag har varit inom cancervården, där medarbetarna har ett otroligt starkt driv. Detta smittar av sig och är något jag verkligen försöker ta med mig i alla arbetssituationer.

Och privat?

Jag bodde i Jönköping till dess att jag började plugga, och efter studierna landade jag i Göteborg. Jag älskar att segla och surfa när vädret tillåter, men även att vandra – helst i fjällen. Jag arrenderar även lite jaktmark med några kompisar, det är ett härligt sätt att komma ut i naturen (och skaffa kött på ett hållbart sätt). I vardagen brukar jag träna några gånger i veckan, annars umgås jag gärna med min sambo och våra vänner.

Vad är det bästa med att arbeta på byBrick?

Det är helt klart mina kollegor; ett härligt gäng som är roliga, stöttande och otroligt kompetenta. Vi har en ganska blandad yrkesbakgrund, vilket gör att vi får ett team som kan lära av varandra och utvecklas tillsammans. Det finns även en stor möjlighet till påverkan på byBrick, både kring vad man själv vill göra och avseende företaget i stort. Det är en väldigt skön känsla när man arbetar med en grupp människor vars värderingar överensstämmer, det skapar ett lugn och en trygghet som är svår att få på annat vis.

Edvin Andersson
Managementkonsult
Göteborg
edvin.andersson@bybrick.se
+46 70 388 21 75