Göteborg
|
Managementkonsult
Shirin Henare
Shirin har mångårig erfarenhet som ledare, verksamhetsutvecklare och utbildare inom offentlig verksamhet. Shirins stora passion har alltid varit att locka fram det bästa i och utveckla organisationer, team och människor. Hon har en bred och djup erfarenhet i att leda förändringsarbete och har haft en lång rad uppdrag och positioner inom verksamhetsförändring och organisationsutveckling. De senaste åren har hon ytterligare fördjupat sig inom organisatorisk prestationsutveckling, strategiskt förändringsarbete och coaching. Som person är hon målinriktad, engagerad och strukturerad i allt hon gör. Hon har en hög social kompetens och har förmågan att på ett pedagogisk, tydligt och lyhörd sätt göra arbetsprocesser begripliga och inkluderande. Shirin är positiv, analytisk, inkluderande, kommunikativ och van att arbeta med strategisk kommunikation i sitt utvecklingsarbete.

Shirin, vad har format dig till den du är idag i din yrkesroll?

Lärande och driv har format mig till den jag är idag. Jag är nyfiken och vill lära mig nytt. I mina olika roller ser jag stor glädje av mötet med människor och allt vi kan lära oss av varandra och de olika processer som vi är i. Jag har haft förmånen att vara omgiven av fantastiska människor som bidragit i mitt lärande och utveckling. Situationer,  kontext, min nyfikenhet och öppenhet för lärande har helt enkelt format mig till den jag är idag i min yrkesroll.

Och privat?

Jag är född i Iran och kom som 15 åring till Sverige med min familj. Jag är uppvuxen i Göteborg och sedan några år har jag landat i Göteborg igen efter några år med studier och arbete på annan ort. Jag och min man har fyra barn varannan vecka och har ett varierande innehåll i vårt privatliv beroende på om vi har barnen eller inte. Jag tillbringar väldigt gärna mycket tid med mina barn och min familj. När jag inte jobbar så hänger jag även en del på gymmet, träffar vänner och reser.  

Det bästa med att arbeta på byBrick?

Jag tror på ett arbete med starkt syfte och mål och det har byBrick. Det bästa med att arbeta på byBrick är byBrick. byBrick står för att vara transparent, öppen och ärlig, och att lita på människor och det är värdegrunder som jag delar och står för.  På byBrick tror vi på att bygga kultur och ett starkt ledarskap som hjälper företag med själva förändringen och stärker de i deras förmåga att genomföra förändringen.

Shirin Henare
Managementkonsult
Göteborg
shirin.henare@bybrick.se
+46 73-361 70 22