Vi erbjuder stöd i att driva verksamhetens digitala transformation ur ett 360°-perspektiv.

Nyckeln till att lyckas i sin digitala transformation är att närma sig utmaningarna från flera olika håll. En helhetssyn möjliggör för organisationen att belysa alla aspekter av digitalisering, från kundupplevelse, leverans av verksamhetens resultat, till ledning och styrning av affärsarkitekturen, samtidigt som man säkerställer att detta stöds och drivs av innovation och i en tydlig företagskultur.

Mer om vårt erbjudande

Nå era mål genom att stärka era förmågor, IT och digitala kapacitet!

Våra erfarna konsulter och rådgivare jobbar hos byBrick Management för att de har ett genuint intresse för att hjälpa företag att maximera sin verksamhetsnytta. Våra Managementkonsulter är alla seniora och tillsammans har vi en bred kunskapsbank från en rad olika branscher. Och den kompetensen delar vi gärna med oss av!

Genom den unika kombinationen av oss som Managementkulter och våra smarta digitala lösningar för visualisering förenklar vi ert arbete med att förstå, förbereda, utveckla och driva affärsmässiga processer där IT är en viktig beståndsdel för önskvärt resultat.  

 

Inspireras av vår blogg och podd Transforming.Business

Läs mer

VAD gör byBrick Management

Läs mer

Integrera alla era affärs- och IT-portföljer

Läs mer

HUR gör byBrick Management

Läs mer

Kundcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ta del av de senaste blogginläggen, poddavsnitten och nyheterna från oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyheter

> Nyheter

byBrick Management har tillsammans med SwCG knutit attraktivt avtal med SKL >

SwCG, Swedish Consulting Group, har efter en tuff upphandling vunnit stora delar av det attraktiva ramavtalet med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) 2016 som innefattar IT-konsulter med fokus på digitalisering och informationssäkerhet och byBrick Management är en av de leverantörerna som ingår i avtalet.

Möt våra konsulter

byBrick Management består av ett team erfarna konsulter och rådgivare inom tjänste- och portföljhantering samt specialister inom visualisering, affärsanalys, säkerhet och strategiarbete.

Möt våra konsulter