Vi är nyckeln till företags framtida framgång och konkurrenskraft. 

En viktig nyckeln för att lyckas i framtiden är att redan tidigt bilda sig en bild över vilka förändringar den medför, Inte bara i den egna organisationen utan utifrån ett större perspektiv som berör kunder, leverantörer, nuvarande och framtida konkurrenter. Vi älskar förändring och kombinerar klassisk förändringsledning med nya angreppssätt anpassade för att utveckla förmågan hos människor och organisationer att ständigt förändras. 

Här börjar resan

Nå era mål genom att stärka era förmågor, IT och digitala kapacitet!

Våra kunder gillar oss!

byBrick Management grundades med visionen att vara drivande inom Service Management. Sedan dess har vår verksamhet breddats och vi erbjuder idag stöd genom hela den digitala transformationen. Visionen att vara drivande finns dock kvar. Vi vill ligga i framkant! 

Under åren har vi haft förmånen att jobba med organisationer inom en rad branscher. Alla med behovet av att på ett eller annat sätt komma vidare i sina processer. I takt med att vi hjälpt dem att utvecklas har vi också utvecklats själva. Det gör att våra kunder stannat kvar och vi jobbar idag med en ömsesidig ambition om långsiktighet i våra affärsrelationer. 

Vi är inte bäst på allt men vi vill och vågar prioritera våra kunders framgång samtidigt som vi vill ha roligt tillsammans!

"Många gånger har jag haft en problembild inom ett område som jag diskuterat med byBrick som återkommit med ett förslag till lösning som jag kunnat jobba vidare med. Jag tycker att byBrick har väldigt kompetenta medarbetare som dels har djupa kunskaper inom sina specialområden men även har en bredd rakt över. Desssutom får man alltid ett trevligt bemötande, vilket är värt att man kan tillägga."

Claes Karlsson, CIO Borås stad

Inspireras av vår blogg och podd Transforming.Business

Läs mer

Typ av uppdrag

Läs mer

Integrera alla era affärs- och IT-portföljer

Läs mer

Våra tjänster

Läs mer

Kundcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ta del av de senaste blogginläggen, poddavsnitten och nyheterna från oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyheter

> Nyheter

Nu är vi certifierade ITIL4 Foundation Trainer >

ITIL4 innebär en hel del förändringar från tidigare versioner och nu har vi certifierat oss för att utbilda nya ITIL-användare samt bygga broar mellan ITIL4 och äldre versioner.

Ännu ett år i Almedalen >

Även i år har byBrick Management tillsammans med ett axplock av kollegor från ytterligare två byBrick bolag besökt Almedalen för att avrunda vårens hektiska arbete med att nätverka, lyssna, tala, lära in och lära ut. Ett fantastiskt tillfälle att samla på sig tankar, idéer och insikter att processa under sommaren.

Mobile World Conference i Barcelona >

Den sista veckan i februari arrangerades Mobile World Conference i Barcelona. Mässan är världen största inom mobilitet med över 100 000 besökare och 2 400 utställare tillsammans med hundratals olika seminarier och lanseringar av nya produkter. byBrick Management var på plats för att se och förstå hur framtiden kommer att påverka både oss själva och våra kunder.

byBrick Management har tillsammans med SwCG knutit attraktivt avtal med SKL >

SwCG, Swedish Consulting Group, har efter en tuff upphandling vunnit stora delar av det attraktiva ramavtalet med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) 2016 som innefattar IT-konsulter med fokus på digitalisering och informationssäkerhet och byBrick Management är en av de leverantörerna som ingår i avtalet.

Möt våra konsulter

byBrick Management består av ett team erfarna konsulter och rådgivare inom tjänste- och portföljhantering samt specialister inom visualisering, affärsanalys, säkerhet och strategiarbete.

Möt våra konsulter