Systemutveckling, appar, cloud- och webbapplikationer

Lyhörda specialister som skapar nya möjligheter

Systemutveckling, appar, cloud- och webbapplikationer

Lyhörda specialister som skapar nya möjligheter

Modern systemutveckling liknar att skräddarsy en kostym. Resultatet designas för att passa ditt företag perfekt och säkerställa att du gör ett professionellt intryck.

På byBrick specialiserar vi oss på att tillhandahålla omfattande systemutvecklingslösningar som hjälper företag att effektivisera sina verksamheter, öka effektiviteten och uppnå sina mål. Med ett team av experter och ett kundcentrerat angreppssätt arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras unika behov och leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika krav.

Vi prioriterar kommunikation och transparens under hela utvecklingsprocessen för att säkerställa att våra kunder är involverade i varje steg och hålls uppdaterade om projektets framsteg.

Oavsett om du letar efter en anpassad programvarulösning, en molnbaserad plattform eller en mobilapp har byBrick expertisen, erfarenheten och engagemanget för att leverera rätt lösning för ditt företag.

Apputveckling

Våra apputvecklare levererar såväl enterpriselösningar som kundfokuserade appar för distribution i plattformarnas publika app stores, där vi kan ta hand om hela kedjan från konceptuell idé till internationell lansering.

Vi utvecklar nativelösningar specifikt för Windows, Android eller iOS eller med ramverk såsom React Native eller MAUI där programkoden i största möjliga utsträckning är gemensam för alla plattformar. Det ger ett effektivt arbetssätt, som gör att våra kunder kan erbjuda samma användarupplevelse till alla kunder och spara pengar i förvaltning och vidareutveckling.

Vår långa efarenhet gör också att vi ofta har ställts inför liknande problemställningar. Med åren har detta resulterat i en rad egenutvecklade komponenter och färdig infrastruktur, vilket gör att våra apputvecklare kan leverera kostnadseffektiva projekt med hög stabilitet.

Utveckling av webbapplikationer

Hos byBrick hittar du nyfikna konsulter som har bred erfarenhet av att designa och implementera innovativa lösningar som är skalbara, pålitliga och säkra. Vi hanterar de viktigaste teknologierna och ramverken, såsom .NET, Java, Python, React, Angular och Vue men har också UX-experter, affärsutvecklare, lösningsarkitekter och testare som kan komplettera våra leveranser.

Tack vare vår bredd kan vi sätta ihop den kompetens som behövs under projektets olika delar och tar ofta ansvar för hela leveransen, från idé till lansering. Eller så hittar vi den perfekta konsulten som behövs för att komplettera ditt existerande projektteam.

Bland våra referenser finns allt från världsledande industriföretag till start-ups, digitala produkter, lösningar för fastighetsbranschen, finans och offentlig sektor. Vi vill gärna höra mer om just era idéer och utmaningar!

Molnutveckling/Cloud

Utveckling i molnet, eller cloud development, är som att bygga ditt eget digitala universum- ett skalbart och dynamiskt ekosystem som ger dig möjlighet att lagra, hantera och analysera data med obegränsad potential. Med molnutveckling kan företag bygga anpassade lösningar som är smidiga, kostnadseffektiva och oändligt skalbara, vilket gör att de snabbt kan anpassa sig till förändrade affärsbehov och utvecklande teknologier.

För att lyckas krävs expertkunskap inom olika områden som exempelvis molnarkitektur, systemutveckling och maskininlärning för att skapa en robust och säker lösning. När det görs på rätt sätt kan molnutveckling revolutionera hur företag fungerar, vilket gör att de kan förnyas och växa på sätt som var otänkbara för bara ett decennium sedan.

byBrick bygger heltäckande lösningar som snabbt kan stödja komplexa arbetsflöden, integrera med andra system och ge realtidsinsikter som driver strategiskt beslutsfattande.

Varför byBrick?

1,2,3,100

Vi matchar era behov med antal och kompetens. En utvecklare, ett gäng testare eller ett helt dedikerat in-house team med spetskompetens i vardera hörn? Vi löser det!

Vi lyssnar och agerar

Alla åsikter behöver höras, därför föredrar vi ett agilt arbetssätt där alla åsikter kan fångas upp när som helst och hanteras  så snabbt som möjligt. Många idéer och tankar växer fram med tiden, därför måste utvecklingen vara flexibel och anpassas efter den nya informationen som fångas upp.

Vi tar oss tid att förstå våra kunders behov och mål, och vi arbetar fokuserat för att leverera lösningar som överträffar deras förväntningar. Vi erbjuder också kontinuerligt stöd och underhållstjänster för att säkerställa att våra lösningar fortsätter att möta våra kunders utvecklande behov över tiden.

Standardiserade processer

Vi har etablerat utvecklingsprocesser som är utformade för att säkerställa att våra lösningar är pålitliga, skalbara och underhållsbara. Vi använder branschstandardiserade test- och kvalitetssäkringsmetoder för att identifiera och åtgärda eventuella problem innan våra kunder ens märker dem.

Vi älskar utveckling

Om du vill arbeta med ett team som är lika passionerade för teknik som för att ha kul, då är byBrick det självklara valet för dig. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå, och vi garanterar att du kommer att ha roligt längs vägen.

Möt vårt team

Helene Öhman
VD byBrick Management
Mats Hultman
Senior managementkonsult
Per Berlin
Senior Managementkonsult
Camilla Tuneberg
Managementkonsult
Emir Dzanic
Managementkonsult
Johan Unosson
Managementkonsult
Camilla Åkerström
Managementkonsult
Edvin Andersson
Managementkonsult
Shirin Henare
Managementkonsult

Meet our co-workers

No items found.

Läs mer om

Read more about

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få inspiration

Get some inspiration

Frågor & svar

FAQ

No items found.
kontakt
Contact