Digitalt verktyg löser underhållsdialogen åt HSB

HSB är Sveriges främsta boendeaktör där medlemmarna i bostadsrättsföreningarna står som ägare. Med en stark vilja att ligga i framkant med nyskapande och effektiv kommunikation mellan fastighetsförvaltare och medlemmar i bostadsrättföreningar, valde HSB att ta hjälp av byBrick för att utveckla en digital tjänst som bas för sitt kunderbjudande inom underhållsplanering.

Utmaning

Fastigheter kräver konstant underhåll och förbättringar över tid. HSB har en tydlig utmaning: att hantera detta underhåll på ett smidigt och överskådligt sätt, och de behövde ett samarbetsverktyg som kunde skapa en bro mellan fastighetsförvaltare och styrelsen i bostadsrättföreningar. Vi tog oss an denna utmaning och skapade ett verktyg som inte bara underlättade kommunikationen mellan aktörerna, utan även gjorde det möjligt att spåra underhållsbehov och hantera budgetar på ett effektivt sätt.

Lösning

Vår lösning, Underhållsplan Online, har förändrat hur HSB och bostadsrättsföreningarna hanterar sina underhållsbehov. Genom att göra all underhållsinformation tillgänglig har vi skapat en plattform som ger insikt och översikt över den ekonomiska planeringen, möjlighet att ta ut önskade rapporter samt att själv kunna flytta och ändra underhållsåtgärder. Idag är verktyget en viktig resurs för HSB i sitt arbete med styrelserna i bostadsrättsföreningarna, som fått en komplett och genomtänkt plattform som effektiviserar deras arbete och ger långsiktig hållbarhet i deras fastigheter.

Plattformen möjliggör en klar bild av föreningens ekonomiska situation.

Samarbetet mellan bostadsrättsföreningarnas styrelser och HSB har blivit smidigare, effektivare och mer transparent tack vare Underhållsplan Online.

Behöver du hjälp med att utveckla ett digitalt verktyg?

Ange dina kontaktuppgifter nedtill så här vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact