Alltid tillgänglig produktinformation med ABBs Hardware Selector

ABBs 800xA är ett ledande industriellt automatiseringssystem med över 10 000 globala installationer. Plattformen kombinerar elektrisk styrning, säkerhet och samarbetsverktyg för att förbättra arbetsprocesser. När ABB behövde ett smidigt sätt för sina kunder att välja rätt systemkomponenter anförtrodde de oss att hitta en effektiv och framtidssäker lösning.

Utmaning

Det ställs höga krav på tillgängligt produktdata och ABB såg möjligheten att systematiskt automatisera skapande och underhåll av datablad genom att bygga upp en produktdatabas för alla systemkomponenter. Detta skulle även möjliggöra enklare urval och jämförelse av hårdvara samt filtrering för att säkerställa olika krav och behov.

Lösning

byBrick utvecklade Hardware Selector, en webbaserad plattform som förenklar valet av rätt hårdvara. I produktdatabasen kan användare snabbt hitta, jämföra och filtrera komponenter för olika användningsområden. Det går att ladda ner PDF-översikter för produktområden och exportera detaljerade datablad. Plattformen drivs av vår produktdatahub vilket gör det möjligt för ABB att snabbt genomföra ändringar när produkternas egenskaper utvecklas.

Smidig produktvalshantering med ABBs Hardware Selector plattform. Att effektivt kunna göra urval av systemkomponenter förbättrar arbetsprocesserna. 

Här illustreras processen för att kunna välja produkt. Först väljer du önskad produkt, sedan filtrerar du enkelt utifrån dina specifika behov. När du är nöjd med tillvalen så kan du exportera databladet för offline-sparande och enkel delning via PDF i mejl.

Vill du veta mer om våra produktkonfiguratorer?

Ange dina kontaktuppgifter nedtill så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact