Varumärkesutveckling

Varumärkesutveckling

Varumärkesutveckling

Varumärkesutveckling

Att utveckla ett varumärke är större än att bara ge sitt företag ett ansiktslyft. Det är ett strategiskt beslut som kan vara avgörande för att öka och bibehålla sin konkurrenskraft över tid på dagens digitala b2b-marknader.

En tydlig varumärkesposition lyfter ditt företag

Ett starkt varumärke och väldefinierad positionering på marknaden är avgörande för att träffa rätt i dina marknadsaktiviteter och ger ofta konkreta resultat i form av ökad uppmärksamhet, fler leads och nya affärer. Både från befintliga och nya kunder. Varumärkesutveckling är ett maraton, inte en sprint. Effekten kommer gradvis i form av fler besökare på din webbplats och ökad aktivitet i dina sociala medier.

Varumärkets roll i en digitaliserad värld

Det är enkelt att ge din webbplats en grafisk uppdatering och snabbt nå ut till dina kunder genom digital marknadsföring på ett kraftfullt sätt. Men på sikt räcker det inte att bara bemästra det digitala mediet. Det är dina mottagares upplevelse av ditt varumärke som avgör – och kvaliteten i din kommunikation som är framgångsfaktorn. För att lyfta ditt företag och skapa riktig tillväxt krävs en hög kreativ nivå i varumärkesarbetet som ger dig en stark position i dina kunders medvetande.

Integrerad varumärkeskommunikation ger synergieffekter

Samtidigt som affärer digitaliseras är fortfarande mässor och andra event ofta viktiga marknadsplatser för affärer och relationer. Med en tydlig varumärkesposition harmoniseras ditt varumärke till en sammanhållen enhet och tydlig positionerande kommunikation från din digitala närvaro ger igenkänning och gör avtryck även i din mässmonter.

"I mitt perspektiv är inte byBrick bara en byrå, det är vår marknadsavdelning!"

"Vi har ökat antalet följare på våra sociala medier, fler besökare på vår webbsida och sett ett ökat intresse på mässor vi besökt. Vi har samtidigt också byggt upp en intern stolthet på bolaget som bygger varumärket framåt och utåt. För oss har det vart extremt värdefullt att få jobba långsiktigt med en bred och kunnig extern partner som ofta varit direkt delaktiga i våra större strategiska vägval."

-      Christian Nilsson, Marknadschef Sordin

Klicka här för att läsa mer om hur vi moderniserade Sordins varumärke!

Ett koncept som lyfter ditt varumärke

I de allra flesta fall behöver du uppdatera din logotyp, slogan, grafiska form, skärpt din positionering och vässa dina huvudbudskap. Alltså en ganska stor re-make för många inom b2b då fokus ofta ligger på produktutveckling, organisation, kundrelationer och sälj snarare än på marknadsföring –speciellt för nya eller växande företag. Bybrick tar ett helhetsgrepp på din kommunikation och skapar ett koncept som sätter sig i din kunders medvetande.

En byrå med specialiserade kunskaper inom b2b

Med oss får du en byråpartner som kan industri. Vi har djupa och specialiserade kunskaper och mångårig erfarenhet inom b2b-marknadsföring. Vi förstår dina produktstrategier, säljprocesser och målgrupper och har den höga kreativa nivå som krävs för att bygga ett varumärke som lyfter ditt företag och skapar tillväxt.

Kom i kontakt med våra varumärkesexperter!

Ange dina kontaktuppgifter nedtill så hör vi av oss för ett snack om ert varumärke!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
kontakt
Contact