Varumärkeslyft för att stödja Sunds Fibertechs tillväxt

Snabbväxande Sunds Fibertech tillverkar utrustning för tillverkning av fiberskivor. För att skapa större avtryck på den mogna marknaden krävdes stark marknadskommunikation. En ny grafisk profil och slogan stärker identiteten och kännedomen för Sunds Fibertechs varumärke.

Utmaning

Sunds Fibertechs snabba utveckling byggdes till en början på smartness och energi. Men för att ta nästa steg i utvecklingen krävdes ett nytt strategiskt grepp om varumärke och kommunikation. Sunds Fibertech ville ha en stark och tydlig grafisk profil som de kunde växa med.

Lösning

Många fabriker för fiberskivtillverkning världen över är i behov av modernisering. För att stödja Sunds Fibertechs kommunikation för modernisering och nybyggnation av anläggningar tog vi fram en ny grafisk profil och satte taglinen ”Boost your plant”. Vi utvecklade också en helt ny webbdesign baserad på den nya grafiska profilen.

Den nya grafiska profilen är framtagen för att stötta Sunds Fibertech tillväxtresa och säkerställer att identiteten håller ihop i alla kommunikationskanaler. Med subtil justering av logotypen säkerställde vi också igenkänning hos befintliga kunder.

Vi tog fram ett koncept för att visa på helheten i Sunds Fibertechs erbjudande – från professionell personal och högt tekniskt kunnande till en närbild av fiberskivorna som kunderna producerar och var fiberskivorna till sist används.

Genom att ta fram helt nya produktbilder i 3D kunde vi få Sunds Fibertechs utrustning att se så bra ut som de förtjänar. Genom att ha produkterna i 3D kunde vi också göra animationer och reklamkoncept med riktigt snygga produktbilder.

Lanseringen av den nya grafiska profilen och konceptet Boost your plant skedde parallellt i fackpress, på sociala medier och på Sunds Fibertechs webbplats för att ge ett tydligt avstamp.

Vill du också lyfta ditt varumärke?

Ange dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact