Webbplatser

Webbplatser

Webbplatser

Webbplatser

På byBrick förstår vi att din webbplats är mer än bara ett system – den är en återspegling av ditt varumärke och ditt erbjudande. Vi arbetar nära dig för att säkerställa att din digitala närvaro fångar din unika identitet och uppfyller dina affärsmål.

Hemsidan – Navet i din B2B-marknadsföring

Med i princip obegränsade möjligheter och utrymme är hemsidan idag den i särklass viktigaste pusselbiten i företagets marknadsföring. Framförallt inom den ofta komplexa B2B-världen där det är viktigt att på ett tilltalande sätt kunna förklara såväl tekniska innovationer som nyttan i erbjudandet. Med vår djupgående kunskap om industrin och marknaden, kan vi hjälpa er att utveckla en webbplats som fångar er unika identitet och blir ett kraftfullt verktyg i er marknadsföring.  

Webbplatsen är en förlängning av ditt varumärke

Förutom att vara en kanal där du berättar vad ditt företag gör så återspeglar din hemsida också vem ditt företag är. Den reflekterar ditt varumärkes identitet och är för många potentiella kunder ett avgörande möte i kundresan. Designen, färgerna, typsnitten och innehållet bör alla konsekvent följa din grafiska profil för att skapa igenkänning och förtroende.

Utnyttja kraften av en sökordsoptimerad hemsida (SEO)

En hemsida som är optimerad för sökmotorer såsom Google blir i sig själv en försäljningsmotor som genererar intressant trafik. Genom en genomtänkt sökordsoptimering (Search Engine Optimization) ser du till att din hemsida placerar sig högt i sökresultaten när dina potentiella kunder söker efter dig, dina produkter eller dina konkurrenter. Faktorer som påverkar din placering är bland annat: relevant innehåll, mobilanpassning, URL-struktur och snabb inläsningstid.

En engagerande och konverterande webbplats

Hemsidan bör kommunicera till din kund i alla stadier i köpresan. Allt från att utbilda och engagera potentiella kunder med tilltalande och relevant innehåll till att sälja in ditt erbjudande och möjliggöra för kunden att smidigt kunna köpa dina produkter och tjänster. En lättnavigerad webbplats med visuellt inspirerande innehåll, smidiga kontaktvägar och en strategi för leadsinsamling hjälper dig att få besökare att konvertera till nya kunder.

Vi hjälper dig med webbutveckling för ditt företag  

Vi använder den senaste webbutvecklingstekniken och bästa praxis för att skapa snabba, säkra och responsiva webbplatser som är optimerade för sökmotorer. Men vi är inte bara tekniska experter - vi är också kreativa hjärnor. Vårt team av designers och kreatörer arbetar nära våra utvecklare för att säkerställa en intuitiv användarupplevelse som håller dina användare engagerade.  

Vi erbjuder även löpande support och underhåll för att säkerställa att din webbplats förblir uppdaterad och funktionell.

Vill du bolla hemsidor med oss? Tveka inte att höra av dig!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
kontakt
Contact