3D-animationer av PreOmics innovativa produkter.

Vetenskapsområdet proteomik handlar om att kartlägga det mänskliga proteomet, det vill säga uppsättningen av proteiner i våra kroppar. PreOmics är ett spetsföretag inom detta expansiva segment och erbjuder lösningar för att förbereda prover för masspektrometri. Vi tog fram 3D-animationer för att enkelt och överskådligt beskriva tre av företagets nyckelprodukter.

Utmaning

PreOmics behövde en pedagogisk beskrivning av sin huvudprodukt iST, ett färdigpaketerat kit som innehåller alla reagenser och förbrukningsvaror som krävs för att förbereda protein- och peptidprover för masspektrometri. Man ville också visualisera två av sina instrument som förenklar och snabbar upp användningen av iST-kittet och även eliminerar den mänskliga faktorn och risken för misstag.

Lösning

Vi tog fram 3D-animationer för var och en av produkterna. Den första visualiserar själva iST-kitet – dels enkelheten med dess paketering, dels en stegvis beskrivning av användningen och resultatet. De två andra 3D-animationerna beskriver fördelarna med instrumenten PreOn respektive BeatBox, som bägge används för att förenkla och automatisera användningen för förberedelse av prover.

3D-animation som visar hur man använder instrumentet PreOn för att automatisera prepareringen av prover för masspektrometri.

3D-animationer som kommunicerar och förklarar PreOmics 3-stegsmetod på ett tydligt sätt för potentiella kunder.

PreOmics behövde en visuell lösning för att kommunicera och förklara sin 3-stegsmetod på ett tydligt sätt för potentiella kunder.

3D-animerade produktbilder över PreOmics produkterbjudanden och användningsområden.

PreOmics produkterbjudanden och användningsområden.

Vill du också visualisera med hjälp av 3D?

Ange dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact