Digital marknadsföring

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring

Ta din B2B-marknadsföring till nästa nivå med en digital marknadsstrategi anpassad för just er marknad och era förutsättningar!

Med digital marknadsföring når du träffsäkert både dina potentiella och existerande kunder. Genom digitala kanaler kan du med precision rikta och anpassa kommunikationen mot köpresans olika steg samtidigt som du kontinuerligt kan mäta och optimera aktiviteterna.

"Vi har ökat antalet följare på våra sociala medier, fler besökare på vår webbsida och sett ett ökat intresse på mässor vi besökt.”

- Christian Nilsson, Marknadschef, Sordin

Hemsidan – navet i din digitala marknadsföring

Ditt företags hemsida är idag den absolut viktigaste pusselbiten i din B2B-marknadsföring. Förutom att obegränsat kommunicera ditt erbjudande så är den ditt förlängda varumärke och återspeglar vem ditt företag är. Med vår djupgående kunskap om industrin och marknaden, kan vi hjälpa dig att utveckla en webbplats som fångar er unika identitet och blir ett kraftfullt verktyg i er marknadsföring.

Skapa en kraftfull webb som återspeglar ert varumärke

Nå dina kunder träffsäkert på sociala medier

Vare sig du vill stärka din employer branding på instagram eller hitta nya kundprospekt på Linkedin så är plattformarna på sociala medier idag en viktig del av mixen i din B2B-marknadsföring. Engagera såväl nya som existerande kunder med träffsäkert innehåll och effektiv annonsering.

Boosta din marknadsföring i sociala medier

Automatiserad och optimerad annonsering

Bygg upp en självgående kommunikation genom automatiserade marknadsföringsaktiviteter som är always-on och jobbar för dig dygnet runt. Annonsera i rätt kanaler mot samtliga steg i kundresan så säkerställer du att du når dina kunder när de själva väljer att interagera med ditt företag eller visar intresse för dina produkter.  

Bygg upp en effektivt och träffsäker digital annonsering

Nyttja värdefull trafik från sökmotorer

Säkerställ att ditt erbjudande syns när dina kunder väl söker efter liknande produkter och tjänster på Google. Med strategisk sökordsoptimering (SEO) på din hemsida och genomtänkt sökordsannonsering (SEA) mot relevanta nyckelord ser du till att inte gå miste om värdefull exponering och försäljning.

Maxa synligheten med sökordsmarknadsföring

En fullservicebyrå med digital kompetens

Baserat på dina insikter och kunskap leder vi arbetet med att fastställa en strategi som såväl fångar de unika styrkorna i ert erbjudande som varumärkets personlighet. Som fullservicebyrå kan vi hantera allt från enkla annonser med bild och text till produktion av film, interaktivt innehåll och pedagogiska 3D-animeringar.  Med rätt mätetal håller vi koll på att vi skapar önskad digital effekt och vi hjälper er med löpande uppföljning, optimering och rapportering.

Ta tag i din digitala marknadsföring nu!

Ange dina kontaktuppgifter nedtill så skapar vi en anpassad digital markandsföringsstrategi efter din marknad och förutsättningar.

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
kontakt
Contact