Close

Augmented reality-applikationer för att visualisera produkter, flöden och processer

Endast fantasin sätter gränserna för vad som är möjligt

Augmented Reality innebär att man förstärker verkligheten genom att lägga på ett digitalt lager av visuell information. En AR-applikation letar med hjälp av sensorer efter ledtrådar i den verkliga världen för att placera ut information i form av objekt och data på rätt plats. 

Styrkan och fördelarna med Augmented Reality blir extra tydlig när det handlar om att visualisera komplexa produkter, flöden eller processer. Genom att kombinera Augmented Reality tillsammans med IoT kan visualiseringen visa och analysera data i realtid framför användarens ögon. 

Eftersom Augmented Reality kan blanda intryck från verkligheten med virtuella visuella element finns inga begränsningar för vad som är möjligt att skapa. Det är enbart din fantasi som sätter gränserna. Augmented Reality är därför ett kraftfullt hjälpmedel för marknadsföring och försäljning.

Augmented Reality: How to?

byBrick Interface har långvarig erfarenhet av 3D-teknik och är experter på Augmented Reality (AR). Här kan du läsa mer om vad AR är, hur det fungerar och vad man kan använda tekniken till.

Frågor och svar om Augmented Reality

Kundcase

Läs gärna om fler av våra erbjudanden inom VR och AR
Employee
Erik Stridell Business Developer
Employee
Lotta Lindberg COO & Project Manager