VR-simulator för visualisering av lagerhantering åt IMI

Hur visar man bäst en innovativ lagertjänst på en mässa? Industri-Matematik stod inför en utmaning de delar med många andra teknikföretag – att demonstrera en tjänst utvecklad för en viss miljö utan att ha tillgång till miljön. Industri-Matematik sökte en innovativ lösning på utmaningen.

Utmaning

Industri-Matematik ville ta hjälp av VR-simulering för att demonstrera en interaktiv väst som lagerpersonal bär för att ta emot och bekräfta plockorder. Med inbyggd kommunikationsteknik får personalen instruktioner i realtid och bekräftar mottagna order via talsyntes. Personalen befrias från handdator och får bägge händer tillgängliga för plock.

Lösning

Med VR-lösningen kunde Industri-Matematik ta med sig lagret till mässan, och låta besökarna testa västen i sin rätta miljö! Det gav dem den tekniska udd de sökte i sin presentation av tjänsten, speciellt då premiärvisningen var på en rekryteringsmässa. VR-miljön vi utvecklade gav inte bara en god förståelse för tjänsten, utan framställde också Industri-Matematik som det coola teknikföretag det är.

Skärmdumpar från den realistiska VR-miljön som visar hur användaren interagerar med västen.

Den realistiska VR-miljön visar hur man som användare interagerar med västen. En röst ger plockorder som användaren bekräftar muntligt efter att ha hämtat varor på angiven plats.

VR-headset och tillhörande kontroller.

Mobila, sladdlösa VR-lösningar är smidiga att hantera på mässor.

Är du också intresserad av möjligheterna med VR?

Ange dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact