Close
Interface Erbjudande Virtual Reality och Augmented Reality

Öka din synlighet på marknaden med Virtual Reality och Augmented Reality

Unika upplevelser för dina kunder

Letar du efter ett Augmented Reality, Mixed Reality och Virtual Reality-företag? byBrick Interface erbjuder högkvalitativa, unika upplevelser i Virtual Reality och Augmented Reality. Med över 15 års erfarenhet av att utveckla interaktiva 3D-applikationer är vi en av Europas främsta leverantörer av lösningar inom marknadsföring, försäljning och utbildning.

Våra kunder uppskattar att vi använder den senaste tekniken, är plattformsoberoende och helt fria från licenskostnader. De värdesätter att vi har stor förståelse för deras affär och att vi för varje kund skapar skräddarsydda interaktiva upplevelser som positionerar deras varumärke i digitaliseringens framkant.

VR och AR som säljverktyg

Våra lösningar passar dig som har en produkt som är för stor eller för liten för att bära med dig till säljmöten eller mässor. Eller om du har en produkt som inte är byggd än, som exempelvis en nyproducerad bostad.

Virtual Reality och Augmented Reality är effektiva marknadsförings- och säljverktyg eftersom människor aldrig glömmer hur du får dem att känna.

Fördelar med våra VR och AR lösningar

Stora kostnads- och miljöbesparingar

Att göra en produktdemo i Virtuell Verklighet istället för att ta din produkt ur produktion och frakta den långväga ger både kostnadsbesparingar och minskad miljöpåverkan.

Våra lösningar packar du enkelt och smidigt ner i en väska och bär med dig var du än ska i världen.

 

Utveckla en gång, använd överallt

Vi kan återanvända samma visualisering för olika ändamål i alla typer av produkter exempelvis simulatorer, appar, säljverktyg, marknadsföring, utbildning av anställda samt interaktiva webbsidor. 

Samma applikationer kan användas på befintliga och framtida hårvaruplattformar. Vi ser till att lösningarna alltid stödjer den senaste tekniken.

 

Hög kvalitet och korta leveranstider

Vi har ett dedikerat inhouse team med lång erfarenhet som lägger full fokus på att få ut din lösning på marknaden.

Vi har inga underleverantörer och kan därför garantera hög kvalitet och snabba leveranser. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort!

 

 

 

byBrick Interface is certainly one of the top Virtual Reality companies in Sweden.
Product Manager, ABB

 

Kundcase

Läs gärna om fler av våra erbjudanden inom VR och AR
Employee
Erik Stridell Business Developer
Employee
Lotta Lindberg COO & Project Manager