Close
Development Erbjudanden Systemintegration

Tillförlitliga, säkra och skalbara integrationslösningar byggda enligt best practices

Integration - från arkitektur till förvaltning

Vi har, efter snart 20 år i branschen, skaffat oss omfattande erfarenhet av att leverera tillförlitliga, säkra och skalbara integrationslösningar. Vi hjälper både små och stora kunder med deras behov där vi sätter stort värde i att förstå varje inblandat system, den information som hanteras och dess funktioner, allt för att kunna föreslå och implementera den bästa möjliga lösningen

I molnet
Då vi på byBrick Development valt att fokusera på Microsoft stacken så är vi mycket väl bevandrade inom Microsoft Azure och alla dess verktyg och tjänster. Våra lösningar byggs därför alltid med hjälp av de bäst lämpade tjänsterna och funktionerna, allt för att kunna leverera lösningar i världsklass. 

On-premise 
Vi har jobbat med systemintegration i årtionden och har därför också en stadig grund i utveckling av integrationslösningar som körs på våra kunders egna servrar och i deras egna datacenter. Här kan vi hjälpa till med allt från installation, konfiguration, utveckling och förvaltning. 

Hybrid 
Det bästa av två världar eller ett sätt för er att flytta era integrationslösningar från on-premise till molnet. Oberoende av vilken anledning så har byBrick Development erfarenhet av båda och hjälper mer än gärna att implementera den lösning som passar bäst för just er.