Interface Erbjudande Sales Enablement: Verktyg för säljare

Innovativa säljverktyg och säljsystem för produkter och tjänster.

Digitala verktyg inom Sales Enablement som stödjer din försäljning genom hela kundresan.

Skräddarsydda lösningar som digitaliserar din säljprocess

Att göra affärer ska vara enkelt, flexibelt och med kundens upplevelse i fokus. Med dessa värderingar har vi på byBrick Interface framgångsrikt hjälpt ledande varumärken att förbättra, effektivisera och digitalisera sina säljprocesser och säljstöd i över 15 år.

Vi erbjuder digitala verktyg och säljstöd som effektiviserar din försäljning genom hela kundresan. Virtuella showrooms och VR-simulatorer passar utmärkt för produkt- och tjänstepresentationer. För säljargumentation och offerering erbjuder vi bland annat skräddarsydda säljkonfiguratorer, ROI-kalkylatorer och vår mobila CPQ-plattform Qik för att kunna skapa komplexa offerter utan ledtider.

Våra kunder uppskattar att vi skapar lösningar som är specialanpassade för deras processer, säljstödsystem och produkt- och tjänsteutbud. De värdesätter att vi förenklat vardagen för deras säljare genom att automatisera och digitalisera hela eller delar av säljprocessen, vilket har lett till kortare säljcykler, nöjdare kunder och ökad lönsamhet.

Showpad Solution Partner

byBrick är den perfekt partnern för att ta din Showpad-satsning till nästa nivå och verkligen se till att du får valuta för licenspengarna.

Med vårt fullservice-erbjudande inom marknadsföring och vår långa erfarenhet av att utveckla digitala verktyg för säljare med B2B-målgrupper kan vi hjälpa dig med allt från innehållsstrategi till avancerade tekniska produktkonfiguratorer inom ramen för Showpadplattformen.

Läs mer om möjligheterna med Showpad

Kundcase

Erik Stridell Business Developer
Håkan Gill CEO byBrick Interface