Digitalt säljverktyg med storytelling till nVent

Den globala industrijätten nVent har många produktområden och varumärken i sin portfölj. nVent ville presentera och påvisa styrkan i sitt totala erbjudande på ett nytt sätt, från kundernas synvinkel. Vi byggde Virtual World åt nVent, ett digitalt säljverktyg baserat på byBrick Boost-plattformen.

Utmaning

nVent ansåg att det traditionella sättet att visa sitt erbjudande på webbplatsen behövde kompletteras. De ville ha ett ”digital storytelling tool” som kunde presentera det kompletta erbjudandet på ett visuellt och mer kundtillvänt sätt. Verktyget behövde också vara enkelt att använda för nVents personal så att innehållet skulle kunna hållas kontinuerligt uppdaterat på flera språk.

Lösning

Vi utvecklade nVent Virtual World, ett säljverktyg som samlar nVents verksamheter utifrån besökarens intresse. Klickbara hotspots leder till anpassade erbjudanden för olika kundverksamheter och vidare till relevanta produkter. Med några skräddarsydda funktioner var vår plattform byBrick Boost en perfekt lösning, som gjorde det möjligt för nVents marknadsavdelning att själv strukturera och publicera sitt innehåll.

Genom att visa sina erbjudanden utifrån kundernas intresseområden har nVent nu en kundtillvänd interaktiv presentationslösning, baserad på byBrick Boost-plattformen, som kompletterar den mer direkta navigationen på deras hemsida.

Ipad som demonstrerar den skräddarsydda modulen i det digitala säljverktyget som kan presentera kundfördelar på ett tydligt sätt för samtliga sina produkter och erbjudanden.

Genom en skräddarsydd modul till byBrick Boost kan nVent i det digitala säljverktyget presentera kundfördelar på ett tydligt sätt för samtliga sina produkter och erbjudanden.

Screenshots som exemplifierar det lättanvända CMS-verktyget i det digitala säljverktyget.

Tack vare det lättanvända CMS-verktyget i byBrick Boost kan nVents marknadsavdelning snabbt och enkelt uppdatera innehållet i nVent Virtual World.

Lokala språkversioner i säljverktyget.

Det inbyggda språkstödet i säljverktyget gör att nVent kan ha lokala språkverioner för alla sina marknader. Med översättningsmodulen i byBrick Boost-plattformen kan de enkelt exportera översättningsfiler i rätt format och skicka direkt till deras översättningsbyrå för översättning.

Screenshot som demonstrerar hur verktyget gör det möjligt att filtrera ut produkter och tjänster baserat på nVents varumärken.

Med byBrick Boost-modulen “Varumärkesväljaren” kan nVent inte bara visa hela sitt erbjudande på olika områden, utan också låta besökare filtrera ut produkter och tjänster baserat på nVents olika varumärken.

Behöver du hjälp med att utveckla ett digitalt säljverktyg?

Ange dina kontaktuppgifter nedtill så här vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact