Marknadskommunikation

En partner för tillväxt

Marknadskommunikation

En partner för tillväxt

Våra kunder är ambitiösa företag med stor potential att lyfta sitt varumärke och positionera sina produkter och tjänster för att nå nya nivåer av tillväxt. Vi är ett nyfiket och tryggt bollplank på resan, lyssnar på utmaningar, skapar idéer och levererar kommunikation som gör skillnad på riktigt.

Vi ser oss hellre som affärspartner än leverantör. I vårt team finns strategisk och teknisk höjd, kreativa idésprutor och expertkompetens inom digital marknadsföring, copywriting, design, visualisering och 3D-animation. Dessutom utnyttjar vi den spetskompetens som finns inom byBrick för att leverera unika lösningar i teknikens framkant.

Vi är rätt partner för dig som vill

Optimera dina digitala möjligheter till nya affärer

Baserat på ditt nuläge skapar vi rätt förutsättningar genom välbeprövade metoder och skräddarsyr din digitala marknadsföring för att du ska nå så många som möjligt i din målgrupp. Vårt kreativa team ser till att du väcker intresse med relevant innehåll och kampanjer som leder till nya leads och affärer.

Lyckas med en produktlansering eller varumärkesetablering

Ett starkt varumärke och väldefinierad positionering på marknaden är avgörande för att träffa rätt i dina marknadsaktiviteter. Vi hjälper dig att definiera plattformen för din kommunikation och att förankra den hos dina medarbetare för att säkerställa den långsiktiga framgång som skapas när hela företaget lever och andas ert varumärke.

Öka ditt varumärkeskapital inför en investeringsrunda eller exit

Att jobba med varumärkesfrågor och marknadsföring som skapar en tydlig positionering är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att öka din attraktionskraft.

Jobba med ett team som både möjliggör och genomför

Vi är experter på varumärkesutveckling inom business to business och vet att det är ett maraton, inte en sprint. För att lyckas krävs en målmedveten, kontinuerlig närvaro på marknaden. Med oss som partner har du alltid tillgång till rätt expertis vid rätt tillfälle som en integrerad del av ditt marknadsarbete.

Möt vårt team

Helene Öhman
VD byBrick Management
Mats Hultman
Senior managementkonsult
Per Berlin
Senior Managementkonsult
Camilla Tuneberg
Managementkonsult
Emir Dzanic
Managementkonsult
Johan Unosson
Managementkonsult
Camilla Åkerström
Managementkonsult
Edvin Andersson
Managementkonsult
Shirin Henare
Managementkonsult

Meet our co-workers

No items found.

Vill du spetsa till din marknadskommunikation?

Ange dina kontaktuppgifter nedtill så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få inspiration

Get some inspiration

Frågor & svar

FAQ

No items found.
kontakt
Contact