En modern webbdesign med industriell känsla åt Memo

Memo behövde en ny webb för att etablera sitt nya, moderniserade varumärke. Hemsidan blev startskottet för Memos nya positionering – den ledande experten inom tillverkning av avancerade teknikkomponenter i polymera material. Eller ”smartare, lättare och grönare komponenter”, som vi uttrycker det på startsidan.

Utmaning

Memo ville nå ut starkt med sitt unika erbjudande på den hårt konkurrensutsatta formsprutnings-marknaden. Webbplatsen skulle förmedla företagets djupa kunnande inom allt från polymerers (plasters) egenskaper till de färdiga komponenternas hållfasthet. Den skulle också tydligt förmedla hållbarhetsaspekter för såväl polymerer som material som Memos tillverkning och processer.

Lösning

Vi utvecklade en webbplats som förmedlar Memos djupa kunnande med hjälp av en tillgänglig och lättsam industriell känsla. Med ett direkt tilltal kommunicerar Memo bilden av en självklar kunskapsledare som tar på sig rollen att utbilda industrin om polymer- och komponent-teknik. Våra nyskrivna, populärvetenskapliga texter och illustrationer befäster Memos kunskapsledarroll.

Ett nytt bildspråk framhäver Memos bidrag till industrin med smartare, lättare och grönare polymerkomponenter.

Vi tog fram en ny webbsektion om de vanligaste polymer-materialen och dess användningsområden.

Varför välja metall när det finns polymerer? Vår illustration påvisar tydligt varför polymerer kan vara smartare än metaller för teknikkomponenter.

Webblösningen gör det enkelt att skapa och underhålla olika språkversioner.

Vill du också ha en ny hemsida?

Ange dina kontaktuppgifter nedtill så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact