Digitalbyrå

Hos oss hittar du kreativa och lyhörda experter med bred erfarenhet av att jobba med de utmaningar som relationsbaserad b2b-försäljning och marknadsföring innebär. Vi är en nyfiken och trygg partner på våra kunders tillväxtresa och skapar innovativa lösningar som gör skillnad på riktigt.

Starka varumärken lyfter affärerna

Varumärkesutveckling

Att utveckla varumärken är större än att bara ge företaget ett ansiktslyft. Det är ett strategiskt beslut som kan vara avgörande för att öka och bibehålla din konkurrenskraft över tid. Vi hjälper dig ta ett helhetsgrepp om din kommunikation och skapar koncept som sätter sig i dina kunders medvetanden.

Positionera och utveckla ditt varumärke  ›

Effektivisera säljprocessen

SalesTech

Med rätt verktyg skapar du bästa möjliga förutsättningar för din säljkår att nå sina mål. Våra digitala lösningar är skräddarsydda för varje organisations unika behov och används dagligen av tusentals säljare och marknadsförare världen över.

Digitala verktyg för säljorganisationer  ›

Kommunicera träffsäkert i digitala kanaler

Digital marknadsföring

En genomtänkt digital marknadsstrategi stärker relationen med både existerande och potentiella kunder. Rätt budskap, utförande och kanal i de olika faserna av köpresan är en avgörande faktor för att lyckas med mixen av webb, sociala medier, sökordsmarknadsföring och digital annonsering.

Hitta rätt mix i din b2b-marknadsföring  ›

Visualisera och förklara det komplexa

3D-animering och interaktiva miljöer

Att effektivt kommunicera komplexa produkter och lösningar till sina kunder är en utmaning för många innovativa företag. Realistiska och engagerande 3D-visualiseringar kan ofta vara ett oumbärligt verktyg för att informera och övertyga kunder om tekniska fördelar.

3D-visualisering och animering ›

Skapa verklig affärsnytta med xr, vr och ar

VR-utveckling och VR-simulering

Hos oss hittar du ett av Europas ledande team inom skräddarsydd VR-utveckling med över 15 års erfarenhet av att skapa interaktiva upplevelser och utbildningar i Virtual Reality, med Augmented Reality, för Mixed Reality-enheter och WebVR.

VR-utbildning och XR-upplevelser ›

Kontakta mig så berättar jag mer!

Erik Stridell
Affärsutveckling / försäljning
Västerås
erik.stridell@bybrick.se
+46 73 515 52 92
Tack! Jag kontaktar dig så fort som möjligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Stockholm
Göteborg
Västerås
Örebro
byBrick
Copyright © byBrick AB  |   POLICY  |   COOKIEPOLICY