Att boka en taxi har aldrig varit lättare

Case: Utveckling av bokningsapp till Taxi Göteborg

Taxi Göteborg är västsveriges största taxibolag och erbjuder sina kunder att boka resor via telefon, webbplats och en app.

Den app som tidigare användes var inte skräddarsydd för Taxi Göteborgs behov och saknade flera funktioner som kunder idag ser som självklara i en taxiapp, exempelvis att kunna betala med Swish och att kunna se i realtid var din beställda taxi befinner sig.

Ny funktionalitet utan att kompromissa

Bybrick har tillsammans med Taxi Göteborg utvecklat deras existerande app och webbplats. Arbetet innefattade alla steg i utvecklingen och skedde genom att bygga in nyare tekniker på plattformarna, arbeta med kvalitetssäkring samt utforma designen.

Vi hade del i alla steg av utvecklingen ifrån design till app, samt så gjorde vi också en backend för att kunna kommunicera med existerande infrastruktur som kunden redan hade samt att lägga till ny funktionalitet som inte fanns innan. Allt detta pågick parallellt med kvalitetssäkring för att säkra sig om att  saker fungerade som de ska.

En modern och lättanvänd app för taxibokning

Bybrick levererade en modernare lösning av Taxi Göteborgs app och webbplats, med exempelvis Swish-funktion och möjligheten att följa taxin geografiskt Appen anses både vara mer lättanvänd tack vare den nya uppdaterade designen och de nya funktionerna är välanvända av Taxi Göteborgs kunder.
Feedbacken vi fått från kunden är att appen är lättare att använda jämfört med den gamla och att det känns mycket bättre nu när den har information om var taxibilar befinner sig.

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact