3D-animerade instruktionsfilmer för användning av medicinska instrument åt Miris

Miris är världsledande på att möjliggöra analys av bröstmjölk inom neonatalvård av för tidigt födda barn. Med Miris flaggskeppsprodukt, Miris HMA® (Human Milk Analyzer), mäter sjukvården energi, fett, kolhydrater och proteinhalt i bröstmjölk på några minuter, vilket möjliggör skräddarsydd näringsanpassning för barn på neonatalvårdsavdelningar över hela världen.

Utmaning

I neonatalvård är precision och skräddarsydd näring avgörande för optimal tillväxt och utveckling av för tidigt födda barn. Därför har Miris HMA® blivit ett givet instrument att använda inom hälso- och sjukvården. Men vårdpersonal använder många olika medicinska instrument i sitt arbete, så för att säkerhetsställa att Miris HMA® används korrekt fick vi i uppdrag att komplettera de skriftliga manualerna med tydliga instruktionsfilmer som guidar användarna i handhavandet. 

Lösning

För att möta behoven hos vårdpersonalen producerade vi två längre 3D-animerade guider för installation och handhavande av Miris HMA® som primärt används för att introducera nya användare till instrumentet. Vi gjorde också flera koncisa informationsvideor som vårdpersonal använder för att snabbt och enkelt kunna repetera hur specifika moment ska utföras så att de kan känna sig trygga i att de gör rätt.

Som för alla medicinska instrument är det viktigt med korrekt handhavande av Miris HMA®. För att ge nya användare möjligheten att känna sig trygga i handhavandet tog vi fram en 3D-animation som visar och förklarar hela analysprocessen från start till mål.

3D-animerade guider med steg-för-steg-anvisningar för att ge användarna möjlighet att enkelt friska upp sitt minne hur om hur de olika momenten ska genomföras.

Det var viktigt för Miris göra det enkelt för användarna att kunna repetera moment som inte utförs dagligen. Vi tog därför fram ett flertal 3D-animerade guider med steg-för-steg-anvisningar för att ge användarna möjlighet att enkelt friska upp sitt minne hur om hur de olika momenten ska genomföras.

Korrekt rengöring av CPG och filter är viktigt för instrumentet och analysresultaten. Den fristående videoguiden för rengöringen hjälper användaren att snabbt och enkelt se hur rengöringen ska gå till.

Behöver ni också 3D-animationer?

Ange era kontaktuppgifter nedtill så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact