3D-animation som visar den effektiva installationen av Space modulkök

Space erbjuder färdiga moduler för nybyggnation av kök i fastigheter. Tack vare företagets smarta processtänkande förenklas flera delar av byggföretagens arbete – från projektering till byggnation. Space gör det därför möjligt att snabbt och problemfritt färdigställa moderna kök i nybyggda fastigheter.

Utmaning

Space arbetsprocess går ut på att byggföretaget först specificerar köket genom att välja bland ett antal standardmoduler. Modulerna kan även anpassas för allt från yttermått till lösningar för installation av vatten, el och avlopp. Både produkterna och leveranskedjan innehåller flera smarta speciallösningar, och Space ville framför allt nå ut med tydlig och pedagogisk information om den effektiva monteringen av modulköken.

Lösning

Space insåg att beskrivningar i text och bild inte är tillräckligt för att förmedla fördelarna med sitt erbjudande. Vi tog därför fram en språkoberoende 3D-animation som visar processen från leverans till installation av komplett kök. Närbilder förklarar smarta tekniska lösningar samt ökar förståelsen för detaljnoggrannheten i Space köksmoduler som effektiviserar installationen och eliminerar tidsödande anpassningar på plats. 

Med 3D-animationen av installationsprocessen kan Space enkelt och tydligt förmedla hur effektivt det är att installera deras modulkök i nybyggnadsprocessen.

Ett krav från Space var att 3D-animationen skulle vara språkoberoende och därmed helt utan speaker och text. För att förtydliga vissa delar av processen använde vi oss därför av symboler och ikonografi.

Space ville ha ett avskalat och rent uttryck i animationen. Genom att använda vita toner med skuggning tillsammans med deras gula accentfärg kunde vi lyfta fram viktiga närbilder i 3D och samtidigt hålla oss till den grafiska profilen för Space.

Det avskalade uttrycket till trots ville Space ge en känsla av hur det färdiga köket kan se ut med olika ytskikt och material, så vi valde att visa fyra olika konfigurationer av samma kök som avslutning av animationen.

Behöver ni också 3D-animationer?

Ange era kontaktuppgifter nedtill så hör vi av oss!

Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ladda hem whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download whitepaper

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mer läsning

More inspiration

kontakt
Contact