Integration

Tillförlitlig, säker och skalbar integration

Integration

Tillförlitlig, säker och skalbar integration

I dagens affärsvärld är information hårdvaluta. Affärskritiska system som inte utbyter information med varandra i realtid kan innebära tappade intäkter, förlustaffärer och en försämrad marknadsposition.

På byBrick finns gedigen erfarenhet av att leverera tillförlitliga, säkra och skalbara integrationslösningar. Vi trivs lika bra att jobba med Microsoft BizTalk Server lösningar on-premise som i Microsoft Azure.

Integration i molnet

Fler och fler av våra kunder flyttar sina lösningar till molnet. Av den anledningen hjälper vi våra kunder att bygga hybrida lösningar där information kan fortsätta leva i organisationens egna datahallar men att lösningen utnyttjar kraften och funktionaliteten i tjänsterna som tillhandahålls av molnleverantörer. 

byBrick har erfarenhet av molnbaserade lösningar som utnyttjar Azure Integration Services, så som Logic Apps, Service Bus, API Management, Event Grids, samt en hel del andra molntjänster som tillhandahålls av Microsoft Azure. 

Biz Talk Server

En del företag har av en eller flera anledningar inte möjlighet att migrera sin information till molntjänster. Det kan också vara så att företag har gjort större investeringar i existerande Biz Talk Servermiljö, och därmed vill få ut mer av denna investering. byBrick Development har specialister inom detta område som kan hjälpa till med såväl som vidareutveckling eller migration av sådana miljöer. Flera av våra kunder använder oss också för att förvalta deras Biz Talk servermiljöer.

Varför byBrick?

Kartläggning

Vi brukar börja med att genomföra en förstudie för att kartlägga befintliga system och de integrationer som behövs för att stödja och underlätta verksamheten. För oss är det viktigt att förstå varje inblandat system, den information som hanteras och dess funktioner, för att kunna föreslå och implementera den bästa möjliga lösningen.  

Skräddarsytt för ditt företag

Stort eller litet spelar ingen roll. Vi på byBrick hjälper företag med alla typer av integrationsbehov och erbjuder heltäckande leverans från idé till förvaltning.

Koll på kostnaden

Tyvärr överraskas många företag av höga kostnader när de migrerat till molnet. Det är tyvärr väldigt lätt att sätta upp sitt moln på ett icke-optimalt sätt. Vid planering och utveckling ser byBrick till att ditt moln blir så kostnadseffektivt som möjligt. Design och implementation genomförs alltid enligt "best practice" för att säkerställa tillförlitliga, säkra och skalbara integrationslösningar.

Transparens

Genom att följa en fastställd, dokumenterad process ser vi till att ge våra kunder insyn i varje steg i vårt arbete, från kravinsamling till utveckling, dokumentation, tester och driftsättning. 

Möt vårt team

Helene Öhman
VD byBrick Management
Mats Hultman
Senior managementkonsult
Per Berlin
Senior Managementkonsult
Camilla Tuneberg
Managementkonsult
Emir Dzanic
Managementkonsult
Johan Unosson
Managementkonsult
Camilla Åkerström
Managementkonsult
Edvin Andersson
Managementkonsult
Shirin Henare
Managementkonsult

Meet our co-workers

No items found.

Läs mer om

Read more about

No items found.
Tack! Vi kontaktar dig så fort som möjligt!
Thank you! We will get back to you as soon as possible!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få inspiration

Get some inspiration

Frågor & svar

FAQ

No items found.
kontakt
Contact