Göteborg
|
Managementkonsult
Emir Dzanic

Emir är en senior projektledare, utredare och verksamhetsutvecklare. Med sin mångåriga ledarerfarenhet inom både privat och offentlig sektor, samt erfarenhet inom kundnära projekt är Emir en trygg resurs i komplexa projekt där det krävs förmågan att skapa engagemang och målfokus. Emir är van att driva strategiska utvecklings-, verksamhets och certifieringsprojekt och har förmågan att snabbt sätta sig i både verksamhetens och slutanvändarnas behov. I sitt arbetssätt är Emir väldigt analytisk och strukturerad och lätt att samarbeta med samtidigt som han har ett lösningsorienterat och kreativt synsätt på problem.  

Emir, vad har format dig till den du är idag i din yrkesroll?

Mitt yrkesliv har varit en resa av anpassning och förändring. Jag har lärt mig att aldrig ta något för givet och ser möjligheter i varje utmaning. Mitt arbete drivs av önskan att påverka och det gör jag genom att lyssna, analysera och vara flexibel där jag ser på flexibilitet som förmågan att se saker ur fler perspektiv. Jag drivs av möjligheten att påverka och värdesätter trivsel och teamarbete för att skapa framgångsrika resultat. Det är denna kombination av insikt och samarbetsvilja som alltid leder mig framåt i min karriär, med en balans av professionalism och glädje.  

Och privat?

Jag är gift och har två vuxna barn som har lämnat boet. Mitt något äventyrliga själ älskar att utforska livets mångfald. På fritiden hittar du mig vandrande på avlägsna stigar, fiskandes vid fridfulla sjöar, plockandes svamp i skogarnas tystnad eller snickrandes på ett nytt projekt. Min passion sträcker sig även till resor, med en särskild kärlek till att besöka historiska platser, där varje sten och ruin väcker nyfikenhet och berättar en historia från svunna tider.  

Det bästa med att arbeta på byBrick?

På byBrick finner jag stor glädje i arbetsplatsens öppna och prestigelösa atmosfär. Det jag värdesätter starkt är den psykologiska tryggheten som betonar människans centrala roll. Tack vare byBricks jordnära ledarskap, som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling samt kontinuerligt lärande, upplever jag en stödjande atmosfär där alla kollegor bidrar till varandras framgångar.

Emir Dzanic
Managementkonsult
Göteborg
emir.dzanic@bybrick.se
+46 72 323 32 44