Göteborg
|
Managementkonsult
Camilla Åkerström
Camilla Åkerström är en senior förändringsledare, projektledare och verksamhetsutvecklare. Med lång erfarenhet inom flera olika branscher, både inom stora och små organisationer och inom privat som offentlig sektor, har hon en stor förståelse för komplexa organisationer. Hon verkar främst i gränslandet mellan verksamhet och IT och har förmågan att snabbt sätta sig in i olika projekt där hon framgångsrikt omsätter verksamhetens krav till lösningar som motsvarar behoven.

Camilla, vad har format dig till den du är idag i din yrkesroll?

Redan 1995 när företaget jag var anställd på skulle gå från en DOS-miljö till en Windows baserad miljö och byta affärssystem såg jag till att vara med i projektet. Effektiviseringar, förbättringar i arbetsflöden, gärna kopplat till IT och affärssystem har alltid legat i mitt intresse. Därför har jag parallellt med mina roller fortsatt att driva olika förändringsprojekt inom den operativa verksamheten.

De senaste åren har jag velat arbeta uteslutande med förändringsledning och digitalisering och när jag kom i kontakt med byBrick kändes det helt rätt att börja här som konsult.

Och privat?

Jag bor i villa strax söder om Göteborg med min man och våra döttrar (20 och 22 år gamla) och vi har alltid olika projekt med hus eller trädgård på gång. Vi gillar att göra allt själva och försöker se det som en utmaning att hitta lösningar på diverse problem. Känslan av att veta att man byggt något själv är superhärlig.
Jag är också trädgårdsdesigner och jobbar extra på en handelsträdgård under säsongen, vilket så klart påverkar våra projekt. Utöver detta gillar vi att resa och umgås med familj och vänner, vilket jag hoppas att det blir mer av framöver.

Det bästa med att arbeta på byBrick?

I byBrick finns en anda av att ”allt är möjligt” vilket är väldigt inspirerande. Dessutom finns ett stort engagemang och professionalism som gör det väldigt roligt att arbeta tillsammans. Vi hörs och ses ofta och alla delar gärna med sig av sina erfarenheter till varandra och hittar lösningar på olika problem. Jag gillar variation och vara med ”där det händer” och det gör det verkligen här!

Camilla Åkerström
Managementkonsult
Göteborg
camilla.akerstrom@bybrick.se
+46 70 717 17 01