IT-projekt

byBrick tar helhetsansvar för ditt utvecklingsprojekt och erbjuder kompletta leveransteam som hanterar hela den digitala livscykeln – från konceptarbete till implementation och effektiv förvaltning. Vi har även specialistkompetens inom test och kvalitetssäkring.

Realisera din appidé

Apputveckling

Våra apputvecklare levererar såväl enterpriselösningar som nya digitala tjänster och produkter. Vi kan ta hand om hela utvecklingsprocessen från konceptuell idé till lansering och förvaltning.

Apputvecklingsprojekt ›

Utveckla skräddarsydda system

Webbutveckling

Bland våra referenser finns allt från världsledande industriföretag till start-ups, digitala produkter, lösningar för fastighetsbranschen, finans och offentlig sektor. Vi vill gärna höra mer om just era idéer och utmaningar!

Utveckling av webbapplikationer  ›

Utnyttja kraften i molntjänster

Experter på Microsoft Azure och AWS

Våra utvecklarteam migrerar affärskritiska lösningar till molnet och designar kompletta lösningar som snabbt kan stödja komplexa arbetsflöden, integrera med andra system och ge realtidsinsikter för strategiskt beslutsfattande.

Se till att det fungerar...

Test- och kvalitetssäkring

Genom att snabbt komma i gång med testarbete kan vi sänka kostnaderna för dina systemutvecklingsprojekt, säkra tidiga insikter och öka kvalitén på hela leveransen.

Våra erbjudanden inom test ›

Både nu och i framtiden

Förvaltning och support

Med rätt support och förvaltningsavtal är dina system och tekniska plattformar framtidssäkrade, och hjälpen för att lösa problem och vidareutveckla lösningar finns alltid nära till hands.

Kontakta mig så berättar jag mer!

Anders Dudley
VD byBrick Elevate
Örebro
anders.dudley@bybrick.se
+46 70 783 25 50
Tack! Jag kontaktar dig så fort som möjligt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Stockholm
Göteborg
Västerås
Örebro
byBrick
Copyright © byBrick AB  |   POLICY  |   COOKIEPOLICY