Göteborg
|
Managementkonsult
Catrine Anderson
Catrine har ett starkt intresse för företagsutveckling och allra mest den mänskliga sidan av det, att se individer utvecklas och vad det innebär för företaget i sin helhet tycker hon är otroligt spännande. Catrine har en magisterexamen i företagsekonomi och erfarenhet av att arbeta i både större internationella företag samt tillväxtföretag.

Catrine, vad har format dig till den du är idag i din yrkesroll?

Jag har länge varit fascinerad av olika affärsmodeller, det finns så många olika sätt att skapa, fånga och leverera värde på och vi ser så många nya häftiga innovationer inom detta tack vare digitaliseringen. Det var delvis det intresset som gjorde att jag tog en examen i management. Det var framför allt under sista året på utbildningen som jag verkligen fick en fördjupad förståelse för samspelet mellan människor, värderingar, personlig utveckling och ledarskap samt självledarskap och dess inverkan på organisationen. Att nu få arbeta både med digital transformation och förändringsledning blir kanon.

Och privat?

Jag är uppvuxen strax utanför Göteborg och numera har jag landat i Göteborg igen efter några år med studier på annan ort samt arbete utomlands. När jag inte jobbar så umgås jag med min pojkvän, vänner eller familj. I övrigt så tycker jag om att vara aktiv vilket innebär att jag promenerar i stort sett överallt, golfar gärna i gott sällskap, tar en löprunda eller gör ett yogapass.  

Det bästa med att arbeta på byBrick?

Det bästa med att arbeta på byBrick är att jag får lära mig så mycket nytt och utvecklas varje dag. För mig är det också viktigt att vara en del av ett härligt team och det är det verkligen på byBrick. Det är också väldigt meningsfullt att få jobba i olika uppdrag och kunder.

Catrine Anderson
Managementkonsult
Göteborg
catrine.anderson@bybrick.se
+46 73 029 20 34
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.