Close
Operations Telefoni & hårdvara Surface Hub som tjänst

Surface Hub

Surface Hub som tjänst är den enkla vägen till digitala samarbeten, vi erbjuder nu Microsofts omåttligt populära lösning för moderna möten till en månadskostnad där installation, IT-support och förvaltning ingår. Med Surface Hub som tjänst så föredras det digitala mötet, av kollegor, kunder och partners.

Mobilitet ger kostnadseffektivitet

Surface Hub som tjänst utgår från hårdvaran Surface Hub 2s, en underbart designad allt-i-ett-skärm som lyfter de mest eleganta konferensrum. Men med det mobila stativet så behöver inte Surface Hub förpassas till ett enda konferensrum, den enkelt kan förflyttas över en hel kontorsyta vilket innebär att detta är den enda mötesrumslösning ni behöver.

Teknologi du bemästrar

Surface Hub bygger på Microsofts välkända lösning för digitala samarbeten - Microsoft Teams. Användaren kommer enkelt åt presentationsmaterial som är lagrat på OneDrive och kan på samma sätta enkelt spara tillbaka eller dela ut det som skapats i Surface Hub. Lösningens unika möjlighet för användare att logga in ger en anpassad upplevelse  i en miljö som är välbekant, enkelt och intuitiv.

Innovativt & kreativt

Med Surface Hub 2S whiteboard-läge och multifunktions-penna öppnas möjligheter till kreativt teamwork, i den tillhörande whiteboard appen så kommer även externa deltagaren åt ytan, oavsett om de ansluter till mötet från mobiltelefon eller dator. Använd färdiga templates för figurer, scheman, modeller, post-it lappar och mycket mer eller tänk och rita fritt med Surface Hub innovativa multifunktionspenna.

Hårdvara i toppklass

Knivskarp bild från en 4K kamera i 30 fps med vidvinkel-lins fångar upp alla närvarande, även i stora rum. Kristallklart ljud från 3-vägs stereohögtalare med fulla register. Ljudupptagning i toppklass från hela 8 mikrofoner i beamformning konfiguration vilket gör att alla deltagare framför Surface Hub hörs tydligt och annat ljud filtreras bort. Surface Hub 2s är hårdvara i toppklass och som allt-i-ett lösning så behövs inte mer en enda strömsladd.

Kontakta oss