Close
Operations Nyhetsarkiv 2017 Välkomnar nya kunder

byBrick Operations välkomnar nya kunder

Publicerat den:

byBrick Operations hälsar Eversheds Sutherland Advokatbyrå AB och PensionsOptimering i Skåne AB välkomna som nya kunder.

Evershed Sutherland Advokatbyrå AB erbjuder advokattjänster utifrån flera verksamhetsområden, däribland immaterialrätt, arbetsrätt,  bolagsrätt, transaktioner och fastighetsrätt. Bolaget valde i september att lägga över ansvaret för den övergripande IT-driften på byBrick Operations. Ett avtal som bland annat omfattar klienthantering samt hantering av nätverk, brandväggar, hosting och bolagets dokumentlösning.

Pensionsoptimering AB har kontor i Helsingborg, Ängelholm, Ystad och Landskrona. Bolaget hjälper sina klienter att tidigt i livet göra medvetna val och på så sätt trygga sin framtid och att leva ett rikare liv när de blir äldre. Samarbetet med byBrick Operations inleddes i november och omfattar bland annat ansvar för bolagets klienthantering, hantering av nätverk samt dokumentlösning. Projektet inleddes med en migrering till Microsofts populära produktivitetssvit Office 365.

Vi välkomnar respektive bolag som kund och ser fram emot ett långvarigt samarbete.

Publicerad av:

Visa nyhetsarkiv