Close
Operations Nätverk & IT-säkerhet Internetaccess som tjänst

Internetaccess som tjänst

Med byBrick Internetaccess får ert företag snabb, stabil och säker uppkoppling via fiber mot Internet och ert privata moln. Förbindelsen övervakas av byBrick för snabb åtgärd vid problem.

Snabbt & säkert

PROAKTIVITET & TILLGÄNGLIGHET
Vårt driftsteam övervakar förbindelsen 24/7/365 och utreder åtkomst, IP-konflikter och kapacitetsproblem. Att byBrick är ”single point of contact” för våra kunder är speciellt uppskattat från de som har tidigare erfarenhet av långdragna supportärenden hos stora internetleverantörer.

 

HÖG HASTIGHET OCH KAPACITET
Kapaciteten i förbindelsen tillhör er. Detta innebär att ni kan vara trygga i att den utlovade kapaciteten inte delas med andra kunder utan finns tillgänglig för er ut mot Internet när ni behöver den.

FRI INSTALLATION
Inga tunga investeringsbeslut för att modernisera er IT och skaffa en fiberanslutning. Vi erbjuder fri installation på de flesta adresserna i storstadsregionerna.

SÄKERHET I FOKUS
Vi kopplar upp en privat fiberförbindelse mot era servrar och resurser i byBricks datahallar, detta innebär att er trafik ej behöver färdas över internet och resurserna kan därför nås med högsta möjliga säkerhet och hastighet.

byBrick | Internetacess som tjänst

 

  INTERNETACCESS STANDARD INTERNETACCESS PREMIUM INTERNETACCESS PREMIUM PLUS
Dedikerad hastighet 1000 mbit/s 1000 mbit/s 10 000 mbit/s
Övervakning åtkomst
Övervakning kapacitet/IP  
Privat förbindelse/VLAN  
Avlämning (CPE) Miniswitch Premiumswich Premiumswitch
SLA BAS  PLUS PREMIUM
  Kontakt Kontakt Kontakt

Kontakta oss