Close
Operations Nätverk & IT-säkerhet Backup som tjänst

Backup som tjänst

Med Backup som tjänst så säkerställs verksamhetens affärskritiska servrar och data. Tjänsten bygger på en kraftfull backuplösning utformad för företag som vill lägga över hela ansvaret på en IT-partner. Vi hjälper er hela vägen från driftsättning, konfiguration och initial backup till kontinuerlig övervakning och återställning när katastrofen är ett faktum.

Tryggt & säkert

BACKUP TILL MOLNET

Automatisk eller schemalagd säkerhetskopiering till molnet på daglig basis. Brett stöd för bland annat SQL, Linux, Exchange och virtuella miljöer.

EFFEKTIVA BACKUPER

Efter initial backup så säkerhetskopieras endast skillnader från en dag till nästa, detta säkerställer effektivt nyttjande av både bandbredd och lagringsutrymme.

 

DISASTER RECOVERY

Hur länge har er verksamhet råd att stå still vid ett totalhaveri?
Med Business Continuity speglas era servrar och resurser kontinuerligt mot en hårdvara som omgående startar upp en speglad instans. På så vis är ni på banan rekordsnabbt vid haveri.

ÖVERVAKNING OCH ANSVAR

Känn er helt trygga med att lägga ansvaret för backup till byBrick. Vårt driftsteam övervakar och tar åtgärd vid minsta lilla misstanke om fel på säkerhetskopieringen.

byBrick | Backup som tjänst

 

  BACKUP SOM TJÄNST KLIENT BACKUP SOM TJÄNST SERVER BUSINESS CONTINUITY
Daglig säkerhetskopiering
Verifiering av dataintegritet
Övervakning & åtgärder  
Kostnadsfri återläsning  
Kryptering av backup    
Regelbunden teståterläsning   Tillval 
Distaster recovery plan    
Tillbaka från haveri inom 15 min    
 SLA BAS PLUS PLUS/PREMIUM
  Kontakt Kontakt Kontakt

Kontakta oss