Office 365

Office 365 är en molnbaserad tjänst som omfattar de främsta verktygen för samarbeten idag. Genom att kombinera de bästa applikationerna med kraftfulla molntjänster så ger Office 365 dig möjlighet att skapa & samarbeta var som helst, från vilken enhet du vill.

Office 365 med byBrick Operations

Vi kan Office 365, Som Microsoft partner var byBrick Operations bland de första som tog in företag i Office 365. Mellan då och nu så har vi både sålt och implementerat Microsoft mest populära molntjänst hos flera hundra företagskunder. 

 

 

Intuitivt samarbete

Varje grupp är unik, med egna behov och sätt att arbeta. Office 365 är en integrerad molntjänst så att alla kan samarbeta mer effektivt; med chat, online möten, co-authoring & säker fildelning.

 

 

Säkerhet & Efterlevnad

Med Office 365 så tar Microsoft säkerhet & efterlevnad till en nästa nivå. Med intuitiva verktyg för integritet så är Office 365 helt enkelt det säkraste Officepaketet någonsin.

 

Intelligens & Analys

Dra nytta av att företagets data ligger samlat i Microsofts moln. Med data som är tillgänglig i realtid och kraftfulla analysverktyg så blir det enkelt att ta fram interaktiva rapporter, enkla dashboards och kraftfulla datavisualiseringar. 

 

 

Mobilitet

Office 365 håller dig produktiv och i kontakt med dina medarbetare vart du än befinner dig. Se och skapa dokument med mobila appar. Ta del av, skapa och dela filer i molnet på ett säkert sätt. Kom åt företagets data från vilken enhet du vill.

 

 

Molntjänsterna Office 365 & Microsoft 365 erbjuds i ett flertal olika licenser, här kan du ta del av vår Office 365 jämförelse.

Kontakta oss