Close
Operations Molntjänster Modern Workplace Adoption

Modern Workplace Utbildning

Har er organisation investerat i Office 365? Känner ni er överväldigade över alla nya funktioner? Önskar ni att det fanns ett enkelt sätt att guida era medarbetare genom Office 365 djungeln och få ut mer värde av er investering?

Utbilda er användare i Office 365

Genom byBricks Modern Workplace Adoptionerbjudande blir det enkelt för er organisation att dra nytta av den nya tekniken och förbättra era arbetssätt. Med personlig vägeldning så hjälper våra modern workplace experter er att ta fram ett smartare sätt att arbeta, och utbildar era användare i alla moment av den moderna arbetsplatsen. Med intuitiva och enkla videoguider från Svenska Storyals så finns utbildningsverktyg för användaren som vill inspireras och motiveras i sitt lärande. Storyals utbildning finns både på svenska och engelska och görs tillgängliga i er egen Office 365 miljö för snabb och enkel åtkomst.

Office 365 utbildning

Personlig utbildning på plats hos er

På-plats utbildning ledd av erfaren modern workplace expert. Med utgångspunkt i er verklighet, krav och behov så defineras ett enklare och mer effektiva arbetssätt i Office 365 - Microsofts moderna arbetsplats Microsoft Office 365 -  Samarbeta smartare i Teams, uppnå problemfri fildelning med SharePoint & OneDrive, öka den personliga produktiviteten med Outlook & OneNote.

Storybaserat format. Lättillgängligt.

Det ska vara enkelt och roligt att lära sig nytt. Våra videos tas fram av vår utbildningspartner Storyals. Deras unika approach med korta och storybaserade (Storytelling) videos gör att era användare snabbt tar till sig den nya kunskapen och inte tvekar att lära sig mer. Självklart har vi lagt samtliga videos direkt i er Office 365 portal, enkelt och lättillgängligt - så som utbildning ska vara!


Brett utbud av
Office 365 utbildning

Vår Modern Workplace adoption har ett brett innehåll av kurser och videos. Ni väljer själva i vilken takt ni vill lära er och vart ni förbättra era arbetssätt. Har ni nyligen startat med Teams? Låt era användare då gå kursen "Förbättra ert samarbete". Ska ni skrota filservern och gå över till OneDrive, då passar kursen "Jobba smartare med dokument" utmärkt. Har ni några superusers som vill lära sig allt på en gång? Inga problem - allt är tillgängligt och on-demand.


 Prenumerationsbaserad Utbildning

Office 365 är en verktygslåda som kontinuerligt förbättras och utökas. Det är därför viktigt att kontinuerligt ha tillgång till uppdaterat utbildningsmaterial. Ert företag förändras också, när ni exempelvis onboardar nyanställda är det därför viktigt att även dessa medarbetare utbildas inom ert moderna arbetssätt. Vår adoptiontjänst är byggd därefter och tillhandahålls som en månadsprenumeration , precis som Netflix.

Modern Workplace Utbildning

 

  Utbildning Bas Utbildning Plus Utbildning Premium
Installation av utbildningsmodul i Office 365
Videoutbildning i Storytellingformat  

Löpande uppdatering av utbildningsinnehåll

 

Utbildning Personlig produktivitet (Outlook, OneDrive, OneNote)

 

Utbildning Modernt Samarbete (Teams, SharePoint, Planner)

Utbildning Modern Presentationsteknik (Sway & PowerPoint)

Personlig på-platsutbilding (1 tim)

     

Statistik och rapportering av adoption rate

 

Kvartalsuppföljning med projektledare

 

Enterprise LMS plattform

   

Tillkommande på-platsutbildning

  4900:- 4900:-

Startkostnad

5900:- 5900:- Offert 

Månadskostnad

från 15:- användare från 30:- användare  Offert
  Kontakt Kontakt  Kontakt

En snabbtitt på Sway - Storyals.se from Storyals on Vimeo.

Kontakta oss