Close
Operations Molntjänster Microsoft Azure

Microsoft Azure

Med Microsoft Azure öppnas dörren till en modern, framtidssäker molnplattform. Azure ger er tillgång till ett stort utbud färdiga tjänster som borgar för en högt anpassningsbar, skalbar och säker lösning med potential att ligga i linje med de allra tuffaste affärskraven.  Vi finns där som er rådgivare, arkitekt eller förvaltare.

Azure med byBrick Operations

Kostnadseffektivt
Betala endast för det som används, när det används

Anpassningsbart
Skapa med Azures urval färdiga tjänster

Säkert
Förstklassig säkerhet med 3500 experter globalt

Enkelt
byBricks rådgivare & experter förverkligar er planer

 

Hur kan vi hjälpa er?

 

Migrera till Azure

Realisera fördelarna med en kraftfull molnlösning. Betala endast för de resurser som faktiskt används, upplev äkta skalbarhet som följer era behov, skydda data med förstklassig säkerhet.

Oavsett om ni idag har en lokal miljö, en miljö i ett datacenter eller kanske använder en annan molnplattform så hjälper vi er längs hela migreringsresan. Från beslutsunderlag till slutlig lansering.

 Kontakt

 

 

Förvalta i Azure

Med förvaltning från byBrick Operations så säkerställs er Azurelösning över hela dess livscykel. Vårt Azure team monitorerar och övervakar från distans, säkerställer att kapacitet är rätt dimensionerad och finns tillgängliga för snabb & SLA styrd support vid behov.

Som direkt partner till Microsoft så kan vi även fakturera er för Azure kapacitet och konsumtion. 

Kontakt

Modern arbetsplats i Azure

Upplev fördelarna med en arbetsplats som är fullt integrerad mot såväl lokala applikationer som era lösningar i Azure. Med Azure AD och single sign-on ökar ni säkerheten runt arbetsplatsens data och användarens lösenordshantering förenklas. Med Windows Virtual Desktop så lyfter ni fjärrskrivbordet till Azure med tillhörande fördelar.

Våra Microsoft 365 experter hjälper er att identifiera rätt väg till den moderna, säkra arbetsplatsen där allt bara funkar.

 Kontakt

 

 

Vad säger våra kunder

 

INSPLANET AB

"Under våren 2019 behövdes ett omtag runt driftsmiljön av Insplanet och vi kom i kontakt med byBrick Operations. byBrick satte sig snabbt in i våra utmaningar och tillsammans etablerade vi en plan. Arbetet inleddes med en komplex och framgångsrik migrering av Insplanet till en ny Azure prenumeration, helt utan påverkan av vår drift. Tack vare ett tätt samarbete med byBrick Operations så har vi idag en god struktur i vår Azure miljö och en bra förståelse för vår kostnadsfördelning"

Johan Andersson, CIO på Insplanet AB

Insplanet Azure

 

Varför köpa Office 365

 byBrick Operations arbetar nära Microsoft och våra medarbetare är certifierade i både Azure och Office 365. Vi är sedan många år guldpartner till Microsoft och en av få svenska Tier 1 partners, ett förtroende som ger byBrick Operations möjlighet att hjälpa våra Office 365 kunder genom hela er relation med Office 365 och Azure - från uppstart till hantering och IT-support.

Kontakta oss om Microsoft Azure