Close

Låt oss bli din Office 365 Partner

byBrick Operations är en Office 365 partner i Stockholm, Sverige. Vi är egentligen en Microsoft partner men för den svenska företagsmarknaden så är faktiskt begreppen Microsoft partner och Office 365 partner synonyma idag. Så populärt har Office 365 blivit sedan molnlösningen lanserades av Microsoft under 2011.

byBrick Operations var en av de första Office 365 partners i Sverige, mellan 2011 och idag så har vi tagit flera hundra företagskunder till Office 365. Dels större organisationer där Office 365 Enterprise används, men även mindre företag som ofta väljer Office 365 Business. Läs mer om Office 365 Pris & Jämförelse.

 Kontakt

Office 365 partner med Guld!

byBrick Operations är guldpartner till Microsoft, det innebär att vi tar in en ansenlig mängd företagskunder i Office 365 varje år men även att våra medarbetare  är certifierade inom införande och förvaltning av Office 365 (MCSA: Office 365).  Vi har med andra ord kompetens, erfarenhet och faktiskt en passion för Office 365 som sammantaget säkerställer att våra företagskunder blir nöjda med sin Office 365 implementation.

Office 365 partner genom hela er livscykel

Vi hjälper er hela vägen, från förstudie till support när Office 365 väl är på plats. Se nedan hur vi följer er längs hela Office 365 livscykeln.

Office 365 partner för projektering

Office 365 är omfattande och det finns ingen verksamhet som nyttjar all dess funktionalitet. Nyckeln till en bra Office 365 implementation är att förstå verksamhetens processer, att bedöma vilka som med fördel hanteras i Office 365 och sedan definiera en införandeplan enligt prioritering. En införandeplan är lite grann som en strategi i det att den är långsiktig och att den inte kan genomföras i ett svep. Därför identifierar vi alltid verksamhetens idealläge med Office 365 och inför sedan funktionalitet över tid. Fördelen med detta är att verksamhetens medarbetare fasas in i den förändrade arbetsplatsen, vilket har en positiv inverkan på produktivitet och faktiskt medarbetarens välmående.

Office 365 partner för implementation

När förstudie är avslutad och Office 365 projekterat så är det dags för införandet. Vi på byBrick Operations lägger stor vikt vid införandet och tilldelar det noga utvalda projektresurser. Varje projekt har en projektledare, en primär projektutförare samt medlemmar som tilldelas olika delar till införandet, alla våra projektgrupper representeras av certifierad Office 365 kompetens.

Viktiga delar till införande är schemaläggning - för att undvika störningar i kundens dagliga verksamhet -, dokumentation av kundens lösning och anslutande IT-miljö och utbildning av kundens medarbetare i den förändrade arbetsplatsen.

Office 365 partner för support

Med Office 365 på plats så bistår byBrick Operations med löpande IT-support och administration av kundens användare och lösning. Detta arbete utförs av vår servicedesk vars tillgänglighet matchar våra kunders verksamheter. Till sin hjälp har servicedesk dokumentation som satts samman av den projektgruppen under Office 365 införandet. Dokumentationen ger att de supportärenden som registreras av kundens medarbetare kan lösas på ett effektivt sätt.

Vill du veta mer om Office 365 kan bana väg för en modern arbetsplats hos er? Ta kontakt med oss via chat eller kontaktformuläret här nedan.

Kontakta oss som Office 365 Partner