Close
Operations Molntjänster Köpa Office 365

Flera fördelar med att köpa Office 365

Office 365 är en molnbaserad tjänst som omfattar de främsta verktygen för samarbeten idag. Genom att kombinera de bästa applikationerna med kraftfulla molntjänster så ger Office 365 dig möjlighet att skapa & samarbeta var som helst, från vilken enhet du vill.

Köpa Office 365 via byBrick Operations

Vi kan Office 365, Som Microsoft partner var byBrick Operations bland de första som tog in företag i Office 365. Mellan då och nu så har vi både sålt och implementerat Microsoft mest populära molntjänst hos flera hundra företagskunder. 

Kontakt

 

 

Intuitivt samarbete

Varje grupp är unik, med egna behov och sätt att arbeta. Office 365 är en integrerad molntjänst så att alla kan samarbeta mer effektivt; med chat, online möten, co-authoring & säker fildelning.

 

 

Säkerhet & Efterlevnad

Med Office 365 så tar Microsoft säkerhet & efterlevnad till en nästa nivå. Med intuitiva verktyg för integritet så är Office 365 helt enkelt det säkraste Officepaketet någonsin.

 

Intelligens & Analys

Dra nytta av att företagets data ligger samlat i Microsofts moln. Med data som är tillgänglig i realtid och kraftfulla analysverktyg så blir det enkelt att ta fram interaktiva rapporter, enkla dashboards och kraftfulla datavisualiseringar. 

 

 

Mobilitet

Office 365 håller dig produktiv och i kontakt med dina medarbetare vart du än befinner dig. Se och skapa dokument med mobila appar. Ta del av, skapa och dela filer i molnet på ett säkert sätt. Kom åt företagets data från vilken enhet du vill.

 

 

Molntjänsterna Office 365 & Microsoft 365 erbjuds i ett flertal olika licenser, så här mycket kostar de olika Office 365 licenserna.

 

Få ut maximal nytta av er Office 365 licens genom att utbilda era medarbetare i den moderna arbetsplatsen, läs mer om våra utbildningar inom Modern Workplace Adoption.

Varför köpa Office 365

 byBrick Operations arbetar nära Microsoft och våra medarbetare är certifierade i det som kallas Implementing och Managing Office 365. Vi är sedan många år guldpartner till Microsoft och en av få svenska Cloud Solution Partners (CSP), ett förtroende som ger byBrick Operations möjlighet att hjälpa våra Office 365 kunder genom hela er relation med Office 365 - från uppstart till hantering och IT-support.

Kontakta oss om köp av Office 365

Vanliga frågor om att köpa Office 365

Office 365 Blogg

byBrick Operations Office 365 Blogg där vi tar upp vanliga frågor om molntjänster i allmänhet, och frågor om Microsoft molntjänst i synnerhet.

Office 365 Stockholm

Office 365 Stockholm

Office 365 Pris

Office 365 Pris

Vad kostar Microsoft 365?

Vad kostar Microsoft 365

Office 365 Partner

Office 365 Partner

Office 365 för Företag

Office 365 Företag