Close
Operations Molntjänster Köpa Microsoft 365

Köpa Microsoft 365 - hur fungerar det?

Den kompletta, och intelligenta lösningen med Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security som gör det möjligt för alla att vara kreativa och arbeta tillsammans, på ett säkert sätt!

 

Microsoft 365 med byBrick Operations

Vi på byBrick Operations hjälper er att få ut rätt värde ur Microsoft 365. Med fokus på er verksamhet så implementerar vi valda delar ur molnlösningen, vid valda tillfällen. Allt för att er organisation och medarbetare ska få bäst förutsättningar in i framtidens molnbaserade arbetsplats.

 

 

FÅ MER GJORT

Skapa ditt bästa arbete med Office intelligent funktioner. Få jobbet gjort med e-post och kalenderfunktioner som är utformade för företagsanvändning. Få åtkomst till filer vart du än befinner dig med molnlagring. Integrera ditt arbete med vanligt förekommande appar och lösningar.

 

ARBETA BÄTTRE TILLSAMMANS

För samma team och företagets resurser på ett och samma ställe. Skapa kontaktytor med kunder, kollegor och leverantörer. Sätt upp möten för att öka samarbete och produktivitet. Arbete vart som helst, från den enhet du vill.

SÄKERSTÄLL ER DATA

Bygg upp ett skydd mot säkerhetshot. Säkerställ din företagsdata från oavsiktliga läckor. Kontrollera vem som har åtkomst till din företagsinformation. Känn tillit till att du har verktygen som ger er rätt nivå av skydd och säkerhet.

 

 

GÖR DET ENKELT

Välj de lösningar som är rätt för er verksamhet. Ge medarbetare det verktyg de behöver. Säkerställ att du har de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

 

 

Med Microsoft 365 så öppnas dörren till den moderna arbetsplatsen, låt oss utbilda era användare i lösningar som Teams, Outlook, OneDrive och OneNote. Läs mer om våra utbildningar inom Modern Workplace Adoption

 

Molntjänsten Microsoft 365 erbjuds i ett flertal olika licenser, priset för olika Microsoft 365 licenser kan skilja en hel del.

Varför köpa Office 365

 byBrick Operations arbetar nära Microsoft och våra medarbetare är certifierade i det som kallas Implementing och Managing Office 365. Vi är sedan många år guldpartner till Microsoft och en av få svenska Cloud Solution Partners (CSP), ett förtroende som ger byBrick Operations möjlighet att hjälpa våra Office 365 kunder genom hela er relation med Office 365 - från uppstart till hantering och IT-support.

Kontakta oss