Operations Molntjänster Köpa Microsoft 365

Köpa Microsoft 365

Den kompletta, och intelligenta lösningen med Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security som gör det möjligt för alla att vara kreativa och arbeta tillsammans, på ett säkert sätt!

 

Microsoft 365 med byBrick Operations

Vi på byBrick Operations hjälper er att få ut rätt värde ur Microsoft 365. Med fokus på er verksamhet så implementerar vi valda delar ur molnlösningen, vid valda tillfällen. Allt för att er organisation och medarbetare ska få bäst förutsättningar in i framtidens molnbaserade arbetsplats.

 

 

FÅ MER GJORT

Skapa ditt bästa arbete med Office intelligent funktioner. Få jobbet gjort med e-post och kalenderfunktioner som är utformade för företagsanvändning. Få åtkomst till filer vart du än befinner dig med molnlagring. Integrera ditt arbete med vanligt förekommande appar och lösningar.

 

ARBETA BÄTTRE TILLSAMMANS

För samma team och företagets resurser på ett och samma ställe. Skapa kontaktytor med kunder, kollegor och leverantörer. Sätt upp möten för att öka samarbete och produktivitet. Arbete vart som helst, från den enhet du vill.

SÄKERSTÄLL ER DATA

Bygg upp ett skydd mot säkerhetshot. Säkerställ din företagsdata från oavsiktliga läckor. Kontrollera vem som har åtkomst till din företagsinformation. Känn tillit till att du har verktygen som ger er rätt nivå av skydd och säkerhet.

 

 

GÖR DET ENKELT

Välj de lösningar som är rätt för er verksamhet. Ge medarbetare det verktyg de behöver. Säkerställ att du har de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

 

 

Microsoft 365 & GDPR compliance? Läs intervjun med byBrick Operations Dataskyddsansvarig - Tobias Petersson

 

 

Molntjänsterna Office 365 & Microsoft 365 erbjuds i ett flertal olika licenser, här kan du ta del av vår Office 365 Pris & Jämförelse.

Kontakta oss