Operations Jobbsektion Innesäljare / Sales Development Representative (SDR)

Innesäljare

Veckomöte i försäljningsteamet.

180820

Start ASAP Minst 1 års erfarenhet

Heltid

INNESÄLJARE/SALES DEVELOPMENT REPRESENTATIVE (SDR)

Drivs du av att ständigt utmana dig själv och utveckla din karriär? Vill du hänga med på en spännande tillväxtresa i ett entreprenörsdrivet IT-bolag med goda karriärutvecklingsmöjligheter? Låter det lockande att jobba i ett prestigelöst säljteam med gemensamma mål och med kollegor som har mångårig erfarenhet av IT-branschen? Då ska du absolut söka till tjänsten som Innesäljare/Försäljningsutvecklingsrepresentant på byBrick Operations AB.

VILKA ÄR VI?

byBrick Operations är en komplett IT-partner. Våra affärsområden sträcker sig från Outsourcad IT, Hanterade IT-tjänster, Molntjänster & Hosting samt ServiceDesk och Bemanning. Idag är vi drygt 40 anställda och sitter i stora och moderna lokaler på Sturegatan tillsammans med tre andra bolag som ingår i byBrick-gruppen. 

DIN PROFIL:

  • Du ska ha minst 1 års erfarenhet av säljinriktat arbete (B2B) alternativt motsvarande utbildning inom försäljning med kortare praktisk arbetslivserfarenhet.
  • Du ska självständigt kunna ta kontakt med prospekt över telefon och e-post för att boka kvalificerade möten, du bör därför ha erfarenhet av mötesbokning.
  • Du ska kommunicera väl/flytande på Svenska.
  • Du är en resultat -och målinriktad lagspelare.
  • Du bör ha god datorvana, kunna arbeta i Officepaketet, CRM samt liknande system.
  • Du är en strukturerad person som gillar att planera din arbetsdag för maximal effektivitet.
  • Det är meriterande om du tidigare arbetat i IT-branschen.

ARBETSUPPGIFTER

Som Innesäljare är du en nyckelresurs för utvecklingen av byBricks nykundsförsäljning. Du ser till att med hjälp av toppmoderna verktyg undersöka och hitta nya potentiella kunder i vårt segment, väljer ut en approach kring hur vi bäst närmar oss respektive prospekt och inleder därefter en viktig dialog som förhoppningsvis kommer bli början på en långvarig kundrelation. När du byggt upp en bra dialog och prospektet är redo att ta det vidare lämnar du över till Försäljningschefen - vars uppdrag är att se till så att dialogen du upprättat konverteras till en kundrelation. 

Din roll som Innesäljare kommer även innefatta kontakt med befintliga kunder. Dessa kommer du att kontakta för att informera om våra pågående marknadskampanjer, upprätta en relation samt stämma av ev. servicebehov som andra delar av organisationen inte lyckats fånga upp.

I takt med att du fått upp din effektivitet och förståelse för affären kan du även få eget ansvar för kunder och försäljningskanaler såsom vår webbshop som lanseras i höst. På sikt finns det inget som sätter stopp för din karriärutveckling på byBrick.

Rollen som Innesäljare innebär att du utför kontakten med prospekt och kunder över e-post, telefon och ev. onlinemöten. Tjänsten är förlagd till byBricks kontor på Sturegatan 54.

VARFÖR JOBBA PÅ BYBRICK OPERATIONS?

Du får chansen att komma in på ett spännande företag, utveckla din kompetens och att bli en del av ett team där ni hjälps åt för att gemensamt nå framgång!

Vi arbetar aktivt med att skapa en bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och sammanhållning och ser ofta till att hitta på olika typer av aktiviteter där vi får möjlighet att träffas och umgås tillsammans under roliga och avslappnade former. Hos oss får du bra villkor samtidigt som vi har ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare, vi vill att du kontinuerligt utvecklas och når nya höjder i din karriär.

ERSÄTTNING OCH FÖRMÅNER

Individuell lönesättning tillämpas. Fast lön + provision baserad på måluppfyllnad och utförda aktiviteter. Andra förmåner såsom tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag ingår.

ANSÖKAN OCH STARTDATUM
Urval sker löpande. Startdatum är ASAP.

Du ansöker genom att besöka länken nedan eller alternativt skicka ett mail med CV och personligt brev till rekrytering.bbo@bybrick.se.

https://public.app.cinode.com/rekrytering/bybrick-operations/innesaelj/

Frågor om tjänsten hänvisas till Josef Nord.

TAGS
Innesäljare, Sales Development Representative, Säljare, Tele Account Manager, Mötesbokare.