Close

Hosting Stockholm

byBrick Operations erbjuder driftsäkra hosting- och molntjänster genom flera moderna datacenter i Stockholm, ett bra alternativ för bolag som vill slippa ansvar för underhåll av lokalt placerad infrastruktur men också uppnå kostnadseffektivitet genom att kunna skala upp och ned kapacitet i takt med att den hostade lösningen förändras.

Co-location, virtuell server, private cloud & applikationsförvaltning

Våra hostingrelaterade tjänster omfattar co-location, dedikerade virtuella servrar och skräddarsydda private cloud lösningar där vi designar ett privat moln helt efter kundens behov. Inom ramen för applikationsförvaltning tar vi över ansvaret för drift och underhåll av era applikationer som istället kan levereras som tjänst. byBrick Operations hosting Stockholm ger redundanta IT-lösningar med hög säkerhet och tillgänglighet, vi arbetar med ledande virtualiseringsplattformar som Hyper-V och WMware.

Kontakt

Hosting Stockholm med proaktivt underhåll & support

Kundens hostade lösning säkras med avancerat virusskydd, regelbunden backup, disaster recovery och vi säkerställer att lösningen hela tiden hålls uppdaterad för att förebygga problem. Våra servicefönster för underhåll beslutas i samråd med kund och anpassas för vad som fungerar bäst i den dagliga verksamheten. Med avancerade verktyg och larm övervakas kundens miljö kontinuerligt och våra tekniker kan omgående upptäcka och förebygga problem som en följd av te x temperatur, systemfel, minnesförluster eller processorbelastning. Om en server skulle gå ned så kan vi snabbt mobilisera vår supportfunktion som åtgärdar problem från distans eller på plats med minimal nedtid som följd.

Dedikerad internetaccess skapar rätt förutsättningar

Vid erbjuder även internetaccess via fiber vilket ger en direkt anslutning från kundens kontor till den hostade lösning i hastigheter mellan 100MB-1000MB/s. Fördelen med en stabil och snabb internetaccess är att den på samma sätt möjliggör stabil och smidig användning av den lösning som vi hostar.

Med hosting i Stockholm hos byBrick Operations slipper ni lokalt placerad infrastruktur och det ansvar som medföljer. Våra erfarna tekniker driftar och underhåller er hostade lösning på ett sätt där ni själva inte behöver ha samma kompetens. Hos oss skapas de bästa förutsättningarna för en tillgänglig, säker och flexibel IT-lösning som hela tiden anpassas efter era behov och krav

byBrick Operations är en komplett IT-partner, våra affärsområden sträcker sig från Drift och IT-support till Infrastruktur, Säkerhet och Managed hosting. 

Kontakta oss