Operations IT-säkerhet Antivirus som tjänst

Antivirus som tjänst

Med byBrick Antivirus-som-tjänst så vilar inget ansvar på era medarbetare, det vilar på oss. Ett uppdaterat och säkert virusskydd på företagets datorer behöver inte vara svårare.

 

byBrick antivirus-som-tjänst bygger på ett kraftfullt antivirusprogram som är anpassat för företag som vill lägga över hela livcykelansvaret på en IT-partner. byBrick hjälper er hela vägen från installation, underhåll och övervakning av antivirusprogrammet till faktisk virushantering.

 

Vi tar fullt ansvar:

  • Virusskyddets larm & varningar
  • Företagets övergripande virusskyddspolicy
  • Virusgenomsökningar enligt schema
  • Hantering av virusinfektioner

Avancerad teknologi

 

Det analytiska skyddet

Som inte är beroende av befintliga virussignaturer för att kunna identifiera skadlig kod.  Programmet kan genom analys urskilja skadlig kod beroende på hur en nedladdad fil beter sig i användarens dator.

 

Alltid uppdaterat

Helt utan behov av uppdateringar, alla virusdefinitioner är lokaliserade i molnet vilket innebär att användaren slipper att besväras av konstanta virusskyddsuppdateringar.

 

Resurseffektivt i alla lägen

Tar lite plats och arbetskraft från användarens dator. Med en storlek på 1 Megabyte så tar virusskyddets initiala installation 6 sekunder och en fullständig virusgenomsökning cirka 2 minuter.

 

Installera och glöm

Med byBricks hjälp så slipper era användare att ta ställning till varningar och frågor från antivirusprogrammet. Vi övervakar våra kunder från distans och hanterar larm utifrån gedigen kunskap och erfarenhet.

Fri installation & konfiguration

 

  Silver Guld
Installation & konfiguration
byBrick service desk
Larm & övervakning
Underhåll av policy
Rensning skadlig kod
  Kontakt Kontakt

Kontakta oss