Close
Operations IT Bemanning

Vi hjälper dig med företagets IT Bemanning

Att hyra personalresurser från byBrick Operations IT bemanning ger er organisation möjlighet att snabbt bemöta arbetstoppar, sjukdom och ledighet. Vi har en bred verksamhet med allt ifrån juniora servicedesk resurser till seniora IT-konsulter.

Alla bolag med en intern IT-organisation vet hur svårt det är att upprätthålla en tillräcklig bemanningsnivå. Att konstant kunna hantera arbetstoppar, sjukdom eller ledighet är en utmaning som kräver snabba och ofta kortsiktiga lösningar. För utmaningar som dessa så är det inte optimalt med nyanställningar utan många bolag väljer att hyra in kvalificerad IT-personal under en begränsad tidsperiod, även kallat IT bemanning.

Tryggt, snabbt & kostnadseffektivt

IT bemanning med byBrick Operations är ett tryggt. snabbt och kostnadseffektivt alternativ. Efter en ingående dialog mellan vår bemanningskonsult och kund så presenteras ett urval kandidater med kompetens och erfarenhet som ligger i linje med kunduppdraget. När rätt person identifierats så utformas en uppdragsperiod som återspeglar den situation som kunden står inför. Allt ifrån kortare uppdrag till längre med möjlighet till slutlig rekrytering av personen eller personerna.

Kontakt

IT bemanning med bredd och spets

byBrick Operations IT bemanning sträcker sig från juniora till seniora it-tekniker för uppdrag inom service desk (1st och 2nd line support) eller på-platsen support. Vi har även 3rd line tekniker och seniora konsulter med omfattande teknisk kompetens inom områden som IT-drift, infrastruktur och applikationsförvaltning. Många av våra IT bemanningsuppdrag bygger på roterande resurser vilket innebär att ett heltidsuppdrag fördelas på flera personer. På detta sätt reduceras personberoenden och påföljden vid till exempel sjukdom. En annan fördel med resursrotering är att bemanningsuppdraget enklare kan justeras till motsvarande två eller fler heltidstjänster vid till exempel arbetstoppar.

Säkerställd kompetens & utveckling

Alla våra resurser har erfarenhet från byBrick Operations egen IT-organisation som hanterar IT-miljöer för flera hundra bolagskunder och många tusen slutanvändare. Vi vet med andra ord vad våra  bemanningsresurser går för och kan på ett direkt sätt säkerställa kontinuerlig utveckling av KPI-relaterade faktorer som - teknisk kompetens, social förmåga och servicemedvetenhet. En trygghet för våra bemanningskunder och en styrka i byBrick Operations erbjudande inom IT bemanning.

Kontakta säljteamet