Close

IT-outsourcingalternativet för små och medelstora organisationer med stora ambitioner.

Med en passion för modern IT så navigerar vi varje dag organisationer genom det alltmer komplexa landskapet inom teknologi. Det är här vi skapar värde för våra kunder, genom att införa och förvalta precis rätt typ av IT lösningar.
 

byBrick Operations

Sedan 2004 har våra kunder uppskattat våra tre löften:

  • Att alltid ligga i teknisk framkant och skapa riktig verksamhetsnytta.
  • Att alltid vara den strategiska och proaktiva IT-partnern.
  • Att alltid tillhandahålla en kundserviceupplevelse och kvalitet i världsklass.

Vill ni ha en IT-leverantör som utmanar IT-jättarna och låser upp er fulla potential eller vill du vara med och förverkliga vår vision? Varmt välkommen till byBrick Operations.

 

 

byBrick Microsoft Gold Partner AnimationNyheter

> Nyhetsarkiv

byBrick Service Desk Roundtable 2018 >

I veckan inleddes byBrick Service Desk Roundtable, en serie runda bordssamtal under temat service desk verksamheten. Forumet är orienterat mot bolag och verksamheter som ansvarar för fler än 1000 slutanvändare och innebär en möjlighet för deltagarna att utbyta idéer och diskutera utmaningar med sina jämlikar.

byBrick Operations ingår samarbete med Asedo Sverige AB >

I januari 2018 så inleddes ett nytt samarbete mellan byBrick Operations och Asedo Sverige AB. Samarbetet innebär att byBrick tar fram en portfölj av hanterade IT-tjänster som utformats efter det behov Asedo idag ser hos sina kunder och den svenska marknaden i stort.

Ants IT nu fullt integrerat i byBrick Operations >

Under våren 2017 signerades det avtal som gjorde Ants IT till en del av byBrick Operations. Ants medarbetare flyttade relativt omgående till byBricks kontorsadress i Stockholm men har där bedrivit sin IT-verksamhet som den fungerat innan samgåendet. . I oktober fullbordas dock sammanslagningen och två service desk-verksamheter blir nu en.