Hem Nyheter 2018 byBrick startar nytt bolag inom AI, IoT och mjukvarutestning

byBrick startar nytt bolag inom AI, IoT och mjukvarutestning

Daniel Bugday, CTO, byBrick Elevate och Björn Lantz, VD, byBrick AB i Örebro.

Daniel Bugday, CTO, byBrick Elevate och Björn Lantz, VD, byBrick AB i Örebro.

180323

Nu växer entreprenörsbolaget byBrick genom att etablera byBrick Elevate - ett dotterbolag i Örebro som fokuserar på mjukvarutestning, Artificiell Intelligence och Internet of Things för att möta kundernas behov av kvalitativa IT-lösningar. Detta med hjälp av Daniel Bugday, CTO för byBrick Elevate som i år planerar att rekrytera tiotalet nya medarbetare.

 byBrick Elevate har rekryterat Daniel Bugday för att medverka i utvecklingen av bolagets verksamhet i Örebro. Daniel, som har ett långt förflutet inom konsultbranschen, kommer närmast från en roll som egenföretagare på IT-Specialisterna.

– ”Jag har varit egenföretagare och entreprenör i många år och har alltid jobbat med Microsoft som främsta partner och lyckats väldigt bra, säger Daniel Bugday, CTO på byBrick Elevate. Med byBrick Elevate får jag möjlighet att jobba i team med likasinnade, där alla delar min passion för digital innovation och top notch-lösningar inom områden som AI, IoT, appar och webblösningar byggda på Microsoft-teknologi, säger Daniel.

Stort rekryteringsbehov

För att möta en allt större efterfrågan av tjänster och teknisk kompetens inom bland annat molnlösningar, test och kvalitetssäkring anställs de första sex medarbetarna till Elevate i mars. Över två år räknas rekryteringsbehovet vara ännu större. 

– Vi söker fler drivna, gärna yngre engagerade talanger till byBrick Elevate i Örebro. Förutom möjligheten att få jobba med några av marknadens bästa konsulter får de vara med på resan att bygga ett av IT-branschens mest spännande och kundfokuserade konsultbolag, där de både får chans att utmanas och att ha roligt, avslutar Daniel Bugday.

För mer information: 

Björn Lantz VD byBrick AB

Visa nyhetsarkiv