Management Transforming.Business Om Transforming.Business


 

Varmt välkommen till Transforming.Business!

         Vi som ansvarar för att driva innehållet på de här sidorna drivs alla av att utveckla företag och verksamheter genom att kombinera medarbetarnas mänskliga förmåga med den digitala teknikens alla möjligheter.

                                                                    Världen blir alltmer komplex och den digitala utvecklingen accelererar allt snabbare.                                                                                      Det skapar givetvis nya möjligheter för företag att utveckla sin verksamhet men det ger också många fler vägval att göra.                            I dag är det  också viktigare än någonsin att leverera ett attraktivt kundvärde samtidigt som affärslivet blir mer och mer tjänstebaserat. Att ligga i framkant med kommunikation, kundanpassningar och nya affärsmodeller är rentav avgörande för om företag förblir framgångsrika eller inte.

Men genom att utrusta dig med rätt information kan du snabbare fatta strategiska beslut och därefter fokusera på det som viktigt för transformationen av din verksamhet. Via Transforming.Business vill vi dela med oss av kunskap, ge dig insikter och råd för att förenkla det komplexa. Vår förhoppning är att  vi kan inspirera och vägleda dig på din resa mot att utveckla den verksamhet du driver eller är strategiskt ansvarig för.

Registrera dig idag så missar du inte när vi släpper våra bloggposter, poddar eller inbjudningar till kommande events!

 

Vänliga hälsningar,

Mats Hultman
VD, byBrick Management