Läs mer om våra "CIO Round Table"

Sedan 2013 har vi genomfört återkommande nätverksmöten kring de strategiska frågeställningar där du som arbetar med digital transformation ser utmaningar idag.  Intresset är mycket stort och många av deltagarna har tidigare saknat ett bra forum där CIO:er eller personer i liknande befattning kan diskutera och dela med sig av sina erfarenheter.

Exempel på ämnen från våra CIO Round Table:

  • ”From Strategy to Execution” – hur får man strategin att bli verklighet?
  • Digital strategi på ledningens agenda – hur hanterar du dessa möjligheter och utmaningar?
  • Hur lyckas man med sin outsourcing av IT?
  • ”Bimodal IT” – Hur organiserar vi oss för att möta framtiden?

Detta är en möjlighet för dig att, helt kostnadsfritt och under ordnade och trevliga former, kunna diskutera utmaningar och utbyta erfarenheter tillsammans med andra i ett nätverk. Deltagarna består av personer i ledande befattning inom IT och verksamhetsutveckling från medelstora och större organisationer i Sverige. Många av deltagarna är återkommande och ser möjligheten att bygga ett starkt nätverk med personer i liknande positioner. Antalet deltagare är begränsat till max 15 personer för att kunna skapa utrymme för alla att delta i samtalet.

I nätverket hittar vi deltagare från bl.a. Folksam, Ericsson, Länsstyrelsen, Sandvik, Telia Sonera, PostNord, Volvo, Skatteverket, Nordea, Försäkringskassan, Svevia, Toyota mfl.

CIO Round Table genomförs vid 4 tillfällen per år i Stockholm och Göteborg. För att delta i våra nätverksträffar krävs en personlig inbjudan. Om du är intresserad av att medverka i kommande träffar, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Kontakta oss!
Företag*
Förnamn*
Efternamn*
E-post*
Mobil*
Meddelande*