Close

Digitalisera din verksamhet med automatiserade arbetsflöden och processer i Kissflow.

Drag and Drop. Klart!

Kissflow är den ledande plattformen för ett automatiserat digitalt processarbete

byBrick är den första certifierade partnern i Sverige av den digitala transformationsplattformen Kissflow, som sömlöst sammanfogar olika arbetsuppgifter, projekt och processer. Genom att använda Kissflow kan ni spara tid och arbeta mer effektivt i organisationens samtliga verksamhetsområden.
Kissflow är en plattform som idag används av över 10 000 företag i 160 länder för deras affärsprocesser.
Kissflow låter användarna skapa deras olika appar utan att behöva kunna kodning eller programmering. Med plattformen kan ditt företag spara tid och resurser på att ha ett integrerat system som pratar med varandra mellan olika verksamhetsområden, projekt och processer.
Genom ett molnbaserat system möjliggör Kissflow att manuella uppgifter, som idag sker i silos inom många verksamheter, nu kan integreras, vilket är kostnadsbesparande och effektivt.

 

Kissflow integrerar teknologin och förändrar kundupplevelsen och ger möjlighet till samarbete och överbryggning mellan avdelningarna i verksamheten och ökar därmed möjligheten att samarbeta agilt och innovativt. På detta sätt konsolideras processer och andra arbetsflöden genom koordinering, gemensam kontroll och samarbete.

 Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur du kan lära dig mer om plattformen Kissflow och vad den kan göra för din verksamhet.

Läs mer på www.kissflow.com

Boka en demo nu!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan:

  • Minimera ostrukturerat manuellt arbete - Digitalisera era verksamhetsprocesser och automatisera uppgifter och aktiviteter
  • Få kontroll på alla ärenden - samarbeta digitalt för att snabbare lösa problem och incidenter
  • Snabbt och enkelt bygga egna anpassade applikationer med "drag and drop" utan att behöva koda eller programmera

 Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur du kan lära dig mer om vad Kissflow kan göra för din verksamhet.