Close
Management Events Roundtable - Hur lyckas du med den digitala transformationen?

fredag
25
MAJ
2018
Göteborg
byBrick
Kungsgatan 7A
Klockan 11:30 - 13:30

byBrick Round Table 2018 | Diskussion och nätverkande

Tema - ”Hur lyckas du med den digitala transformationen?”

Agenda:

  • Vad innebär digital transformation för vår verksamhet?
  • Har vi en tydlig strategi och färdplan?
  • Hur gör vår organisation rätt prioriteringar?
  • Vilka är de vanligaste fallgroparna?

De flesta företag och verksamheter står inför stora förändringar kopplat till den digitala transformationen. För att lyckas och utveckla verksamheten krävs ett helhetsgrepp med en tydlig målbild och strategi. Både då det kommer till organisation och kultur och den senaste tekniken. byBrick Roundtable erbjuder en möjlighet att under ordnade och trevliga former diskutera dessa utmaningar och utbyta erfarenheter i ett relevant nätverk.

Fredag 25 maj 2018 - Lunch 11.30 - 13.30

Nytt för i år är mindre fokusgrupper där vi bjuder på en lunch för att utbyta tankar och erfarenheter tillsammans. Diskussionen modereras så att var och en är delaktig och får med sig relevanta kunskaper och insikter tillbaks till sin organisation. Anmäl dig nedan för att delta den 25 maj.

Alla deltagare består av personer i ledande befattningar inom IT och verksamhetsutveckling från andra Enterprise-organisationer i Sverige. Många av deltagarna är återkommande och ser möjligheten att bygga ett ännu starkare nätverk tillsammans med andra i liknande positioner.

Begränsat antal platser, anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

Round Table är kostnadsfritt men vi debiterar en avgift på 200 kr för ej meddelad frånvaro. Har du frågor kring evenemanget, vänligen kontakta jessica.laos@bybrick.se