Management Events RoundTable - guide till det nya normala

torsdag
10
SEPTEMBER
2020
ZooM Meeting
Klockan 08:30 - 12:00

byBrickRoundTable är ett interaktivt forum där en mindre grupp människor i liknande situation samlas för att under strukturerade och vägledande former diskutera och utbyta erfarenheter inom ett visst område. Det startar oftast med ett kortare föredrag som belyser de utmaningar som skall diskuteras.

byBrick Management moderar och vägleder genom Round Table och delar med sig av sina kunskaper och erfarenhete. Alla deltagare måste dock vara delaktiga för att alla skall få ut så mycket som möjligt av den investerade tiden. 

 

Alla pratar om det nya normala men har du koll på vad det innebär för dig?

Vi är mitt uppe i en kris som påverkar och förändrar alla verksamheter världen över. När pandemin tvingade oss att stänga ner så uppstod en sence of urgency till snabb förändring och den digitala transformationen exploderade.

När krisen ebbat ut övergår vi åter till ett normalläge. Ett normalläge som med största sannolikhet inte kommer se ut som förr.  Vad innebär det "nya normala" för din verksamhet?

I detta Round Table kommer vi att diskutera hur vi förflyttar oss in i det nya normala utifrån sex viktiga nyckelfaktorer. Du kommer få en guide till hur du identifierar vilka förändringar som behöver göras för att just din business är konkurrenskraftig imorgon och får dessutom den stora möjligheten att dela insikter och erfarenheter med de övriga deltagarna.  

De faktorer vi kommer utgå från är:

  • Nya beteenden
  • Nya marknadsbehov
  • Nya affärsmodeller
  • Nya leveransmodeller
  • Ny teknik
  • Nya produkter och tjänster.

 

Du kan givetvis delta i byBrick RoundTable oavsett i vilken fas du befinner dig. 

 

Moderatorer

Daniele Cassani, en managementkonsult inom det digitala omvandlingsfältet på byBrick Management, har byggt sin kunskap inom affärsutveckling och digital transformation genom en rad olika roller inom bl. a Ericson och Volvo. Han har en passion för problemlösning och gillar att ta på sig oroliga projekt som en utmaning.

Johan Forsberg, DigJourney, företaget bakom boken ”Att leda digital transformation”. Johan har lång erfarenhet av företagsledning och av att stötta olika verksamheter i digital transformation.

Förberedelse

Detta är inte ett webinarium där du  lyssnar utan detta är ett virtuellt och interaktivt möte som vi nu flyttar in i Zoom. Du kommer att delta i en direkt konversation med de övriga deltagarna. Du kan starta din kamera, prata och chatta med andra under hela mötet. Ladda ner och installera Zoom och hjälp dig själv och andra genom att se till att du:

  • Har en stabil bredbandsinternetanslutning, minst 10 Mbps nedladdning /uppladdning
  • Kör gärna Zoom via Chrome
  • Sitter i en lugn miljö där du inte blir störd
  • Har en bra uppkoppling för din mikrofon.

Pris

Pris per deltagare är 195 kr (ex. moms).

Välkommen!